Robeco introduceert Robeco Emerging Mix

Robeco nederland bv

Rotterdam, 10 januari 2006

PERSBERICHT

ROBECO INTRODUCEERT ROBECO EMERGING MIX

Robeco introduceert vandaag Robeco Emerging Mix. Hiermee wordt belegd in twee beleggingsfondsen: het Robeco Emerging Markets Equities fonds en het ING (L) Renta Emerging Markets Debt (Hard Currency) fonds. Via deze mix van een Robeco aandelen- en een ING obligatiefonds kan worden belegd in opkomende markten, zoals Brazilië, China, India, Zuid-Korea, Rusland en Turkije. Het product kent een garantie op einddatum van 90%. Daarnaast worden jaarlijks gerealiseerde winsten gedeeltelijk vastgeklikt.

Robeco Emerging Mix wordt uitgegeven door Rabobank International en kent een looptijd van zeven jaar. Notering aan Eurolist van Euronext Amsterdam is aangevraagd.

De inschrijving loopt tot en met dinsdag 21 februari 2006. Een uitgebreide beschrijving van deze fondsen, de kosten en risico's, kunt u vinden op www.robeco.nl bij 'Voor de pers' onder 'Bekendmakingen'.

Over Robeco
Robeco biedt producten en diensten aan op het gebied van discretionair vermogensbeheer en heeft een compleet aanbod van beleggingsfondsen voor een groot aantal institutionele en particuliere cliënten wereldwijd. Het productaanbod van Robeco omvat vastrentende en aandelenbeleggingen, evenals gemengde portefeuilles, geldmarktfondsen en alternatieve beleggingen.

De fondsen voor de particuliere markt worden zowel direct door Robeco als door andere financiële instellingen verspreid. Een aantal beleggingsfondsen, inclusief het vlaggenschip Robeco N.V., is genoteerd aan grote Europese aandelenbeurzen zoals die van Amsterdam, Parijs, Frankfurt en Londen.

Robeco bedient haar klanten niet alleen vanuit haar hoofdkantoor in Rotterdam, maar heeft in Europa ook kantoren in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland. In de Verenigde Staten heeft Robeco kantoren in New York, Chicago en San Francisco (Weiss, Peck & Greer), Boston (Boston Partners), White Plains (Sage Capital Management) en Toledo (Harbor Capital Advisors). Daarnaast is er een kantoor in Bahrein en in Japan.

Robeco is het volledig zelfstandig opererende centrum voor vermogensbeheer binnen de Rabobank Groep. De combinatie van de hoogste kredietwaardigheidsbeoordeling volgens de belangrijkste internationale rating agencies en de hoogste 'Sustainability Cluster Score' binnen de bancaire sector geeft aan dat de Rabobank haar beleggers, leden, klanten en werknemers sinds lange tijd grote toegevoegde waarde levert.

Caroline Wroblewski, Corporate Communications Robeco
Kantoor: 010 - 224 20 29
E-mail: c.n.wroblewski@robeco.nl