Gemeente Epe


Ontwerp-bestemmingsplan "Kern Oene" ter inzage

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat met ingang van 11 januari 2006 gedurende zes weken voor een ieder in het Gemeentehuis te Epe op de afdeling Publiekszaken (bouw- en overige vergunningen), op werkdagen van 8.30 - 12.00 uur, ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan "kern Oene".

Het ontwerp-bestemmingsplan "kern Oene" omvat de juridisch planologische regeling voor het gebruik van de gronden en bevat voorschriften voor het bouwen in de kern Oene. Het bestemmingsplan consolideert in belangrijke mate de huidige ruimtelijke situatie, tenzij uit onderzoek dit niet wenselijk is gebleken. Ook is in het plan uitgegaan van bestaand beleid. In het bestemmingsplan zijn geen grootschalige nieuwe ontwikkelingen voorzien. Het plan is, mede naar aanleiding van gehouden inspraak, op onderdelen aangepast.

Het plangebied omvat de gehele kern Oene. De plangrenzen zijn afgestemd op de plangrenzen van het vastgestelde bestemmingsplan "Buitengebied".

Gedurende de bovenvermelde periode van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe.