Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Winkeldiefstal met babbeltruc

Bussum, 10-01-2006 o De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar een groep winkeldieven die door middel van een babbeltruc kleding heeft gestolen bij een winkel in Bussum.

Op woensdag 3 januari kwam tussen 17.30 en 18.00 uur een man met twee vrouwen een kledingwinkel binnen aan de Nassaulaan in Bussum. De man toonde interesse in de nodige kledingstukken en hield het personeel aan de praat. De vrouwen liepen ondertussen door de winkel. Na verloop van tijd verlieten de vrouwen de winkel.
De man gaf aan de uitgezochte artikelen te willen kopen. Zijn vrouw had echter de creditcard en hij gaf aan even naar buiten te lopen, waarna hij niet meer terugkwam. De volgende dag ontdekte het winkelpersoneel dat een aantal pakken was gestolen.

Signalementen
De man is circa 40/45 jaar, kort gedrongen postuur en donker haar. De vrouwen zijn van de zelfde leeftijd als de man. Een heeft donker haar, de ander heeft rood/bruin haar. Zij droegen lange jassen tot op de grond.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van dit voorval. Zij kunnen contact opnemen via het telefoonnummer 0900 88 44.