Gemeente Helden

Inleiding Deze pagina printvriendelijk weergeven

In het CONCEPTstructuurplan heeft de gemeente Helden een visie opgenomen over de ruimtelijke inrichting van de gemeente voor de komende 10 tot 15 jaar. Een structuurplan geeft in hoofdlijnen aan welke keuzes worden gemaakt om de kwaliteit van de woon-, werk- en leefomgeving goed te houden en waar nodig te verbeteren. Voor meer informatie verwijzen wij naar de informatiebrochure die op 14 december huis aan huis is bezorgd, die u ook hieronder kunt downloaden.

Ter inzage Deze pagina printvriendelijk weergeven

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat volgens de inspraakverordening met ingang van 19 december 2005 tot en met 29 januari 2006 in het gemeentehuis, kamer 1.41 het conceptstructuurplan ter inzage ligt.

U kunt ook hier het in hoofdstukken ingedeelde conceptstructuurplan bekijken.

Wij nodigen u uit om tijdens de genoemde termijn een zienswijze naar voren te brengen over het conceptstructuurplan. Dit kan door het indienen van een schriftelijke reactie, maar ook mondeling kan een zienswijze worden ingebracht. Als u dit wil adviseren wij u om hiervoor een afspraak te maken met de projectleider P.H.J. Maessen, telefoon (077) 306 67 15, e-mail pma@helden.nl.

Downloaden Deze pagina printvriendelijk weergeven

U kunt hieronder de volgende documenten downloaden:
* het conceptstructuurplan in een pdf-document. Dit document kunt u in een keer downloaden en/of te printen;

* de verkenningennotitie, die vooraf is gegaan aan het conceptstructuurplan en waarin de opgaven en wensen zijn opgenomen;

* de conceptplankaart op A3 formaat (let op: dit is de juiste plankaart!);

* de brochure die op 14 december 2005 huis-aan-huis is bezorgd. In deze informatiebrochure is bij de ontwerper/drukker een fout gemaakt. Er is namelijk een verkeerde versie van de plankaart opgenomen. De glastuinbouwconcentratiegebieden omgeving Kaumeshoek en Molenheg zijn niet of niet volledig op de kaart opgenomen.

Inspraakavond Deze pagina printvriendelijk weergeven

Op dinsdag 10 januari 2006 om 19.30 wordt een openbare informatiebijeenkomst gehouden over het conceptstructuurplan in zaal De Houbereij, Kerkstraat 68 in Panningen. Wij nodigen u van harte uit om tijdens deze informatiebijeenkomst kennis te nemen van de inhoud van het conceptstructuurplan en wij zijn benieuwd naar uw reactie.

Meer informatie Deze pagina printvriendelijk weergeven

Voor meer informatie kunt u terecht bij de projectleider P.H.J. Maessen, telefoon (077) 306 67 15, e-mail pma@helden.nl.