Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

RECORD AANTAL BEZOEKERS IN SPORTIOM 'S-HERTOGENBOSCH TIJDENS KERSTVAKANTIE

Fitness Club Sportiom introduceert op zondag 22 januari de VIP Card

's-Hertogenbosch, dinsdag 10 januari 2006 - Ondanks het goede weer kijkt Sportiom 's-Hertogenbosch terug op een succesvolle kerstvakantie. In vergelijking met vorige jaren bezochten een record aantal sportliefhebbers van alle leeftijden het meest complete en moderne sportcentrum van 's-Hertogenbosch en omgeving. Het complex introduceert tijdens de Open Dag van Fitness Club Sportiom op zondag 22 januari de VIP Card. Bij dit nieuwe abonnement zijn onder meer aquasportief activiteiten (zoals aquaspinning), racketsporten, (cardio)fitness, sauna, zonnebank, spinning, schaatsen, zwemmen, perfect pilates en gratis sportdrank inbegrepen evenals een sessie met een fysiotherapeut en een personal trainer.

Sport- en vrijetijdscentrum Sportiom 's-Hertogenbosch heeft in de afgelopen kerstvakantie - van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari - méér bezoekers getrokken ten opzichte van vorige jaren. Sjors van den Boogaart, vestigingsmanager van Sportiom 's-Hertogenbosch: "Ondanks het droge weer brachten veel sport-, zwem- en schaatsliefhebbers een bezoek aan ons indoor centrum". Van den Boogaart benadrukt dat bezoekers geen hinder hebben ondervonden van de drukte. "Door de spreiding van de bezoekers over de verruimde openingstijden van Sportiom 's-Hertogenbosch, was er voldoende ruimte in het zwembad Paradise Bay, funschaatsbaan Arctic Harbor en de verschillende andere onderdelen van het complex."

VIP Card
Tijdens de Open Dag van Fitness Club Sportiom op zondag 22 januari kunnen bezoekers tussen 10.00 - 17.00 uur deelnemen aan verschillende demonstraties van onder meer aquasportief activiteiten, spinning, fitness en groepsactiviteiten op muziek. Op deze dag introduceert de club de nieuwe VIP Card. Leden van de club kunnen met deze VIP Card onbeperkt deelnemen aan onder meer (groeps)fitness, spinning, steps, yoga, perfect pilates, ricochet en aquarobics en krijgen een sessie met een fysiotherapeut en een personal trainer aangeboden. Bovendien kunnen zij gebruik maken van de sauna en zonnebank, genieten van gratis fruit en Sportenergy drank en krijgen zij 25% korting op de entreeprijs van alle acht Libéma Attractieparken waaronder Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk Europa. Van den Boogaart: "Bezoekers die zich tijdens de Open Dag aanmelden voor het abonnement krijgen tot E 140,- korting op het lidmaatschap". Na een bezoek aan de Open Dag kan men met het hele gezin gratis zwemmen of schaatsen.
---