Ingezonden persbericht


Brocade leider in Magic Quadrant voor SAN-switches

Leiderspositie vanwege ruim aanbod van innovatieve SAN-infrastructuuroplossingen

Tilburg, 10 januari 2006 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD) is door onderzoeksbureau Gartner opgenomen in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant voor Storage Area Network-switches (SAN) van 2005. In dit Magic Quadrant-rapport* staat de visie van ondernemingen en hun vermogen deze te vertalen naar de praktijk centraal. Het rapport gaat over het jaar dat eind september 2005 eindigde. In deze periode heeft Brocade zijn productlijn voor SAN-infrastructuren voortdurend verbeterd en uitgebreid.

Brocade introduceerde in de periode van het rapport verschillende SAN-infrastructuuroplossingen op basis van dezelfde architectuur en besturingssoftware. Dit waren onder andere switches en directors met acht tot 256 poorten. Eén hiervan is de Brocade SilkWorm 48000, een 4 Gbit/sec director met 256 poorten. Daarnaast leverde Brocade verschillende SAN-switchmodules voor gebruik met bladeservers van HP, Dell, IBM, Intel en Fujitsu-Siemens.

"Ook dit jaar heeft Brocade verschillende innovatieve oplossingen voor datacenters op de markt gebracht", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Worldwide Marketing and Support van Brocade. "We leveren verschillende flexibele, te configureren oplossingen die op hetzelfde besturingssysteem kunnen draaien. Hiermee kunnen onze klanten hun efficiëntie en productiviteit bij het beheer van SAN's aanzienlijk verbeteren."


* Gartner, 'Magic Quadrant for SAN Fibre Channel Switches, 2005', door J. Opfer en R. Passmore.

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.

Ingezonden persbericht