Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NedSecure Solutions fuseert met Comsenso

Fusie biedt klanten one-stop shop voor informatiebeveiliging en -beheer

Zevenaar, 10 januari 2006 Informatiebeveiligingsbedrijf NedSecure Solutions fuseert met Comsenso, dienstverlener op het gebied van internet-VPN, netwerkbeveiliging en applicatie-hosting. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam NedSecure Solutions B.V. Klanten profiteren door de fusie van ruim twintig jaar kennis en ervaring op het gebied van informatiebeveiliging, international networking en hosting services en managed services. Met het nieuwe bedrijf ontstaat een one-stop shop voor informatiebeveiliging en -beheer met twee vestigingen, in Amsterdam en in Zevenaar.

Het toenemende aantal bedreigingen en de groeiende complexiteit van wet- en regelgeving maken het voor mkb-bedrijven met schaarse resources complexer om hun beveiliging op peil te houden. Dit terwijl ook deze bedrijven voor hun bedrijfsvoering afhankelijk zijn van snelle en betrouwbare informatievoorziening en communicatie. Het nieuwe NedSecure Solutions vereenvoudigt informatiebeveiliging voor bedrijven in deze en andere branches. Klanten van NedSecure hebben geen omkijken meer naar hun security, zodat ze zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Ad Schuurkes, CEO van NedSecure Solutions: "Door de fusie kunnen we klanten totaaloplossingen voor beveiliging bieden. In ons aanbod staan kostentransparantie en eenvoud centraal. We nemen bedrijven het volledige beheer van hun informatiebeveiliging uit handen. Bedrijven die worstelen met regelgeving, zoals SOX, NEN 7510, HIPAA of WPB, kunnen wij nu op maat bedienen. Onze oplossingen inclusief de rapportage zijn volledig conform de eisen van de uiteenlopende regelgeving aan te passen.

In het managementteam van het nieuwe bedrijf nemen directieleden van beide bedrijven zitting. Naast CEO Schuurkes maken Freek Bos (Commercial Director) en Theo Jekel (Director Technical Services) deel uit van het nieuwe management.

Iedere ondernemer en IT-manager moet kunnen vertrouwen op een veilige en continue infrastructuur voor de applicaties en hulpmiddelen die de business ondersteunen , geeft Bos aan. Dat moet gaan tegen te beheersen, voorzienbare en te verantwoorden kosten in volledige overeenstemming met de gestelde doelen. De TCO van het netwerk en de beveiliging kunnen wij helpen te verlagen en daarbij is het beheer bij NedSecure Solutions in vertrouwde handen.

"In beveiliging draait alles om vertrouwen , zegt Jekel. Je moet er als bedrijf van op aan kunnen dat de bedrijfskritische informatie optimaal beveiligd is en daarbij honderd procent kunnen vertrouwen op een betrouwbare leverancier die zich ook als partner opstelt. De beveiligingsmarkt ontwikkelt zich in een hoog tempo en de klant verwacht van zijn leverancier een steeds groter dienstenaanbod. NedSecure Solutions investeert dan ook continu in kennisverbreding en productontwikkeling. Op die manier handhaven we onze positie als vakspecialist.

NedSecure Solutions heeft een gedegen kennis van en ervaring met beveiligingsproducten en -oplossingen, en het beheer van beveiligings- en communicatie-infrastructuren.

Over NedSecure Solutions

NedSecure Solutions B.V. is een puur informatiebeveiligingsbedrijf en biedt een breed portfolio van kwaliteitsoplossingen en gerelateerde dienstverlening. Sinds 2000 beveiligt NedSecure met een team van 15 vakspecialisten ruim 600 organisaties in de Benelux. NedSecure Solutions maakt deel uit van de NedSecure Group.