Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

INFORMATIEDAGEN OP INSPIRERENDE LOCATIES; HET SUMMUM VAN CHINA, BRAZILIË EN INDIA

Amsterdam, november 2005 - Van 10 januari tot eind maart 2006 organiseert Summum Reizen, dé organisator van groepsrondreizen naar unieke bestemmingen, diverse informatiedagen op exotische locaties, zoals in dierentuinen en safariparken. Bezoekers krijgen informatie over Summum en proeven, horen en ruiken tegelijkertijd de sfeer van savanne, tropisch regenwoud of het verre oosten. Met op de achtergrond het gebrul of gekrijs van olifanten, leeuwen, apen of vogels worden films en fotoboeken getoond van reisbestemmingen van China tot Cuba en van Brazilië tot India en Tanzania. Aanwezige landen-deskundigen en reisbegeleiders van Summum geven toelichting en antwoord op vragen.

In de sfeer van een Summum reis
Informatie mét couleur locale, dat is voor Summum de reden om sfeervolle informatiedagen te organiseren. Want tijdens een bezoek aan dierentuin, museum, vogel- of safaripark kom je dankzij de aanwezige flora en fauna al een beetje in de sfeer van een Summum reis.

De informatiedagen van Summum Reizen
Zondag 22 januari Artis Amsterdam
Zondag 29 januari Beekse Bergen Hilvarenbeek
Zondag 5 februari Dierenpark Emmen
Zondag 12 februari Nederlands Openluchtmuseum Arnhem Zaterdag 18 februari Vogelpark Avifauna Alphen aan den Rijn Zondag 5 maart Zoo Antwerpen
Zaterdag 11, 18 en 25 maart Filmmuseum Amsterdam
Zaterdag 19 augustus Filmmuseum Amsterdam

Aanmelden
De entree van de informatiedagen is altijd gratis. Speciaal voor bezoekers heeft Summum een korting en soms zelfs gratis bezoek geregeld van het park of museum waar de dag wordt gehouden. Aanmelden via www.summum.nl.

Summum Reizen biedt een bijzonder veelzijdig, gevarieerd en betaalbaar aanbod van comfortabele groepsrondreizen naar bestemmingen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Zuid-Europa. Het is een organisatie van en voor mensen met een passie voor reizen, het ontdekken van al het moois dat onze wereld te bieden heeft en het actief beleven van andere culturen. Wie op zoek is naar een afwisselende en betaalbare groepsrondreis vindt bij Summum Reizen ongetwijfeld iets van zijn gading, zoniet de reis van zijn leven, want REIZEN is het SUMMUM. Zie ook www.summum.nl.