Ingezonden persbericht


Communicatiebericht: VNU Exhibitions Europe

Officiele opening Vakantiebeurs 2006

Uitnodiging officiële opening Vakantiebeurs 2006

Geachte redactie,
ANVR, IDUT en VNU Exhibitions nodigen u van harte uit voor de officiële opening van de Vakantiebeurs op dinsdag 10 januari 2006 in Jaarbeurs Utrecht. De opening vindt plaats in het Wereldwijdweg theater in hal 2. Wij verzoeken u zich te registreren in de perskamer in de centrale entree achter Entree Oost, waar uw toegangskaart voor u gereed ligt.

Het programma is als volgt:

10.00 uur Ontvangst met koffie / thee

10.15 uur Welkomstwoord door Dick Molman, directeur VNU Exhibitions

10.20 uur 'Waarom duurzaam toerisme?' door Professor Nico Visser, Centre for Sustainable Tourism and Transport (CSTT) van de NHTV

10.30 uur 'Duurzaam toerisme en ontwikkelingssamenwerking' door Ton Lansink, directeur CBI, Centrum tot Bevordering van de Import uit ontwikkelingslanden

10.40 uur Duurzame, muzikale reis langs diverse vakantielanden door Fontys Conservatorium Kwartet

10.50 uur Openingshandeling: "Duurzaam Toerisme voelt écht goed"

11.00 uur Afsluiting en aansluitend de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de Vakantiebeurs te bezoeken

Op vertoon van deze uitnodigingsbrief in combinatie met uw toegangsbewijs (verkrijgbaar in de perskamer) krijgt u toegang tot de officiële opening. Wilt u zo vriendelijk zijn om deze brief uit te printen en mee te brengen naar de opening?De printversie van deze uitnodiging voor de officiële opening vindt u in de digitale perskamer onder: Communicatieberichten.

Wij verheugen ons op uw komst!
Met vriendelijke groet,
ANVR / IDUT VNU Exhibitions Europe
Romana Engeman Directeur ANVR Voorzitter IDUT

Gerben Hardeman Projectmanager VakantiebeursVNU Exhibitions Europe Kijk voor meer informatie over de Vakantiebeurs op www.vakantiebeurs.nl of bel 0900-52272387 (? 0,13 per minuut)