Politie Zeeland


---


W-0126-2006 Aanhoudingen in Arnemuiden
Dinsdagochtend zijn in een woning in Arnemuiden een 25-jarige vrouw uit Goes en een 29-jarige man uit Arnemuiden aangehouden.
De politie betrad de woning om de 25-jarige vrouw, die zich in de woning bevond, aan te houden omdat ze nog een celstraf van 57 dagen moet uitzitten.
In de woning (van de man) trof de politie een hennepkwekerij aan. Ook in de schuur bij de woning bevond zich een hennepkwekerij. De elektriciteit voor deze kwekerijen werd illegaal afgetapt.
Ook werd in de schuur rode diesel (gebruikt voor landbouwvoertuigen en verboden te gebruiken in personenauto's) aangetroffen. Door de douane werd een onderzoek ingesteld waaruit bleek dat er ook rode diesel in de personenauto van de man zat.
In de woning zijn verder enkele honderden illegale dvd's aangetroffen en noodsignaalmiddelen (soort vuurpijlen). Voor deze noodsignaalmiddelen is een vergunning nodig; deze had de man niet.
Toen de man bij zijn aanhouding werd gefouilleerd bleek hij in het bezit te zijn van enkele grammen cocaine.
De hennepplanten, apparatuur, rode diesel, dvd's en noodsignaalmiddelen zijn inbeslag genomen.
De man is in verzekering gesteld. De politie heeft een verder onderzoek ingesteld.

O-0127-2006 Diefstal benzine uit auto
Tussen maandagochtend 09.30 uur en dinsdagochtend 09.15 uur is uit een auto, die geparkeerd stond aan de Mr Dr Messtraat in Ovezande, benzine weggenomen.
Uit de auto is ongeveer 30 liter benzine weggenomen. Er is geen schade aan de auto (tankdop zonder slot).

O-0128-2005 Winkeldiefstal
Dinsdagochtend rond 11.00 uur heeft de politie een 20-jarige vrouw uit Spijkenisse, in de Albert Heijn aan de Kolveniershof in Goes, aangehouden wegens winkeldiefstal.
De vrouw had levensmiddelen met een waarde van ruim 13 euro weggenomen. Ze kreeg een dagvaarding.


---- --