PERSBERICHT - 2005-10-26

Single Paviljoen en Travellers Club primeur op Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs, van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari in de Jaarbeurs Utrecht, heeft met een groots Single Paviljoen en een Travellers Club twee prachtige primeurs.

Op het Single Paviljoen zullen zich in samenwerking met de Vereniging Vakantie Partners ongeveer veertig gespecialiseerde aanbieders presenteren met actieve, avontuurlijke, creatieve, sportieve, culturele, spirituele en verre reizen. Op de reisgenotenwand kunnen gratis advertenties voor een reisgenoot worden bevestigd.

Travellers Club
Liefhebbers van specifieke bestemmingen kunnen elkaar echt ontmoeten in de Travellers Club waar ervaringen worden uitgewisseld en geĂŻnteresseerden leuke tips krijgen van ervaren reizigers: waar vind je een sfeervolle hut op het strand, wat zijn de uitgaansgelegenheden van de locale bevolking, aan welke bijzondere outdoor activiteiten kun je meedoen en nog meer handige wetenswaardigheden die niet zo maar voor het oprapen liggen.

Live community
Club wordt een meetingpoint voor iedere reiziger, een echte live community met korte presentaties van kleinschalige groepen. Na afloop van een presentatie kan in de lounge onder het genot van een heerlijke cocktail met andere reizigers in een relaxte sfeer worden bijgepraat. Elke dag wordt een aantal landen centraal gesteld. Het definitieve programma staat vanaf 1 januari onder activiteiten op www.vakantiebeurs.nl

Kennis delen
Reizigers die aan de hand van een digitale fotopresentatie hun kennis willen delen worden opgeroepen via www.vakantiebeurs.nl en e-mail te sturen onder vermelding van Presentaties Travellers Club, waarna het beursteam contact opneemt.

Feiten Vakantiebeurs
Jaarbeurs Utrecht, hallen 1, 2, 3, 7 t/m 12
Open alleen voor professionals op dinsdag 10 januari. Openingstijden publiek: woensdag 11 tot en met zondag 15 januari van 10.00 - 18.00 uur
vrijdag van 10.00 - 22.00 uur. Bezoekersinformatie: tel. 0900-52272387 ( 0,13 per minuut)

Korting bij voorverkoop
Een kaartje kopen via www.vakantiebeurs.nl levert 1,50 korting op ( 10,50 i.p.v. 12) en bovendien maakt men kans op het winnen van een droomreis. Korting op de entreeprijs is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Prijzen
Vrijdagavondkaart (17.00 - 22.00 uur): 10,50
60+ kaart: 10,50
excursiekaart (min. 20 personen): 10,50
kinderkaart (tot en met 4 jaar gratis): 2,50 (tot en met 17 jaar) Wegwijzer / beursplattegrond en programmaboekje bij entreeprijs inbegrepen.