Gemeente Tilburg

Datum
3 januari 2006

Bewonersavond Herinrichting Vijfsprong Tilburg

Uitnodiging bewonersavond 11 januari 2006 om 19.30 uur

De Vijfsprong wordt opnieuw ingericht. Het gaat hierbij om de splitsing Stationsstraat, Tuinstraat, Nieuwlandstraat, Korte Schijfstraat en Noordstraat. Wij willen u graag informeren over het voorlopig ontwerp voor de Vijfsprong. U bent van harte welkom op de bewonersavond op woensdag 11 januari 2006 in Villa de Vier Jaargetijden, Noordstraat 36. De avond begint om 19.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst willen wij met u van gedachten wisselen over deze voorstellen voor de (her)inrichting van de Vijfsprong. Na de presentatie kunt u vragen stellen. Eventuele ideeën worden, als het mogelijk is, meegenomen in het definitieve ontwerp.

Binnenstad West

De gemeente heeft voor Binnenstad West een uitgebreid programma van maatregelen opgesteld om de kwaliteit van het gebied te verbeteren. Het herinrichten van de straten is het begin van deze ontwikkelingen. Voorbeelden van de nieuwe uitstraling voor dit hele gebied zijn de onlangs nieuw ingerichte Nieuwlandstraat, Stationsstraat en Tuinstraat. Deze straten zijn na de herinrichting met recht hele mooie straten geworden waar het verrassend en inspirerend rondwandelen is.

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u vanaf maandag 9 januari contact opnemen met Rob van Ekeren, projectleider herinrichting binnenstad. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 542 86 68 of via email rob.van.ekeren@tilburg.nl.


---- --