Ingezonden persbericht


Travellers Club op Vakantiebeurs 2006 brengt reizigers bij elkaar

Persbericht,

Utrecht, januari 2006

Tijdens de Vakantiebeurs 2006 kunnen reizigers intensief met elkaar in contact komen in de Travellers Club. In deze ultieme ontmoetingsplek in hal 3 van de Jaarbeurs Utrecht worden in ongedwongen sfeer ervaringen uitgewisseld over de meest uiteenlopende vakantiebestemmingen. Beursorganisator VNU Exhibitions heeft een oproep gedaan aan reizigers die hun vakantieheil ver weg hebben gevonden en los van de gebaande paden reizen hebben ondernomen, om in de Travellers Club hun verhaal te doen of een geluid- en/of beeldreportage te presenteren. Vakantiegangers die vreemde oorden hebben bereisd, verre trektochten hebben ondernomen of juist dichterbij kind aan huis zijn kunnen zeker zijn van een aandachtig gehoor. Veel beursbezoekers willen alles weten van een specifieke bestemming en zullen lering trekken uit de ervaringen van de vertellers.

Eigen ervaring
Per dag wordt een programma samengesteld dat vanaf 1 januari is te raadplegen op www.vakantiebeurs.nl en tijdens de Vakantiebeurs in de Travellers Club zelf. De vertellers hebben geen commerciële belangen maar doen hun verhaal uit eigen ervaring.

Tête à tête
In de Travellers Club wordt een hoek ingericht waar verteller en luisteraar de reis na de publiekspresentatie tête à tête kunnen doorpraten onder het genot van een drankje uit de bar, die op zich al een attractie belooft te worden. In de Travellers Club staat ook een ruime leestafel vol reisbladen om heerlijk in te snuffelen.

Vakantiebeurs
De openingstijden van de Vakantiebeurs 2006 zijn woensdag 11 tot en met zondag 15 januari van 10.00 tot 18.00 uur. Let op: vrijdag 13 januari van 10.00 tot 22.00 uur. Bezoekersinformatie: tel. 0900-52272387 (¤ 0,13 per minuut).

Noot voor de redactie (