Van luyken communicatie

Directiewisseling C&A Nederland

Amsterdam, 11 januari 2006. De huidige algemeen directeur van C&A Nederland, Bart Brenninkmeijer (36), gaat per 10 april 2006 de C&A organisatie in Duitsland leiden. Per 1 maart 2006 wordt hij opgevolgd door Pals Brust (45), thans verkoopdirecteur van C&A Nederland.

Bart Brenninkmeijer heeft met zijn managementteam, sinds zijn aantreden in januari 2002, C&A nieuw elan gegeven. Ruim 80% van de 109 winkels in Nederland werd voorzien van een modern interieur, TV commercials kregen via de optredens van BNers extra impact. Het gevolg was een sterk stijgend marktaandeel en hernieuwd marktleiderschap voor C&A in Nederland.

Pals Brust is al 27 jaar werkzaam bij C&A en vervulde in de afgelopen jaren diverse managementfuncties. Zo was hij onder meer marketeer, districts- en distributiemanager voor C&A Nederland. Deze laatste positie kreeg een internationale dimensie toen hij tevens verantwoordelijk werd voor de distributieactiviteiten C&A in België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Zwitserland. In 2002 werd Pals Brust verkoopdirecteur voor C&A Nederland.