Gemeente Oss


11/1/2006 - Jaaragenda belastende evenementen 2006 In de Nota evenementenvergunningen Oss 2005 is vastgesteld dat jaarlijks een agenda zal worden gepubliceerd met de belastende evenementen. Dit gebeurt om inzicht te geven in het aantal evenementen dat is aangemeld en de data waarop de evenementen gepland zijn. Hier kunt u de jaaragenda downloaden.

Nog geen vergunning
De evenementen die op de jaaragenda staan zijn evenementen die bij de gemeente zijn aangemeld. Het voornemen bestaat om een vergunning te gaan verlenen. In de meeste gevallen dient eerst nog een aanvraag te worden ingediend; de gemeente heeft dus nog geen vergunning verleend.

Zienswijze kenbaar maken Belanghebbenden kunnen hun zienswijze tot en met 22 februari 2005 kenbaar maken. Zij kunnen dit schriftelijk doen bij het hoofd van de afdeling Bouwen, Wonen en Milieu, Postbus 5, 5340 BA Oss.

Ter inzage
De meldingen liggen ter inzage; hiervoor dient u een afspraak te maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving, telefoon 0412 62 90 30.

U kunt ook de volledige nota Evenementenvergunningen en een samenvattende brochure downloaden.