1e Persbericht van woensdag 11 januari 2006

Eindhoven, 11-01-2006 o Berichten uit de regio

Leende: Dodelijk ongeval

Woensdagmorgen omstreeks 3.00 uur is op de A2 ten hoogte van de afslag Leende / Valkenswaard een 61-jarige man uit het Duitse Wegberg om het leven gekomen. Hij reed vanuit Eindhoven richting Weert. De man is door onbekende oorzaak met zijn auto tegen de middenvangrail gereden en werd hierbij uit de auto geslingerd. De man is ter plaatse overleden.

Eindhoven: Verlichtingscontrole

Op verschillende locaties in het stadsdeel Strijp heeft de politie dinsdagavond verlichtingscontroles gehouden. Er werden 21 verbalen uitgeschreven voor het niet voeren van fietsverlichting. Ook werden er onder meer verbalen uitgeschreven voor niet stoppen voor rood licht en rijden over de busbaan.

Eindhoven: Algehele verkeerscontrole

Op de Professor Dr. Dorgelolaan is dinsdag tussen 19.45 en 22.15 uur een algehele verkeerscontrole gehouden. Er zijn 24 processen verbaal uitgeschreven voor verlichting niet in orde, het niet kunnen tonen van rijbewijs, geen gordel dragen en het niet handsfree bellen in de auto.

Eindhoven: Aanhouding na inbraak in auto

Woensdag rond 1.50 uur kreeg de politie een melding dat een man zich verdacht ophield bij autos in de Generaal van Dedemlaan. Aangekomen in deze straat zag de politie een man die voldeed aan het signalement. Uit onderzoek bleek dat er was ingebroken in een auto.

De 23-jarige Eindhovenaar had spullen bij zich uit deze auto. Hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Deurne: Man aangehouden voor mishandeling

Een 21 jarige man uit Deurne is dinsdag om 16.15 uur aangehouden in zijn woning. De man wordt ervan verdacht zijn 17-jarige ex-vriendin te hebben mishandeld tijdens hun relatie. De man is ingesloten voor verhoor.

Duizel: Rijbewijs ingenomen na rijden onder invloed

Een 43-jarige Eindhovenaar is woensdag rond middernacht op de Wolverstraat aangehouden voor het rijden onder invloed. De man blies
1,5 promille. Zijn rijbewijs is ingenomen en procesverbaal is opgemaakt.

Gemert: Man ingesloten na huiselijk geweld

Een 41-jarige man uit Gemert is dinsdag om 20.30 uur aangehouden in zijn woning. De man wordt verdacht van het vernielen van een ruit in een woning waar zijn vrouw verbleef.

Het echtpaar ligt in scheiding en de vrouw verblijft bij een vriendin. De man is ingesloten.

Gemert: Inbraak in bedrijf

In een bedrijf aan de Komweg is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. Een ruit werd vernield. Uit het bedrijf werden een LCD-scherm en een DVD-speler weggenomen

Hapert: Inbraak in bedrijf

Dinsdag tussen 17.55 en 18.30 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Industrieweg. Er werd een ruit vernield. Uit het bedrijf werden zes computers en een LCD-scherm weggehaald.