AXA Verzekeringen

Vijfde Morningstar voor AXA Actief Beheer 9 januari 2005

AXA heeft bij de Morningstar Rating van 31 oktober 2005 voor zijn mixfonds AXA Actief Beheer een vijfde Morningstar behaald. AXA Actief Beheer heeft daarmee de hoogste waardering binnen de categorie Europese Mixfondsen Neutraal met vestigingsland Nederland.

Hoogste rating

Bij de recente Morningstar Rating werd aan AXA Actief Beheer een extra Morningstar toegekend. Met vijf sterren behoort het mixfonds in de categorie Europese Mixfondsen Neutraal nu tot de top vijf van best gewaardeerde fondsen. AXA Actief Beheer is in die categorie bovendien het enige Nederlandse fonds met de hoogste rating. In de Morningstar Rating worden de resultaten en kosten van verschillende beleggingsfondsen met elkaar vergeleken. In de categorie Europese Mixfondsen Neutraal is de vergelijking gebaseerd op de prestaties van 953 fondsen.

AXA Actief Beheer

AXA Actief Beheer kan beleggen in aandelen, obligaties en liquiditeiten binnen de eurolanden. De mixportefeuille van AXA Actief Beheer bestaat op dit moment voor circa 55 procent uit aandelen en voor 45 procent uit obligaties en heeft een neutraal beleggersprofiel. AXA Actief Beheer heeft een beursnotering aan de Euronext Amsterdam.

Over AXA

Over de hele wereld levert AXA producten en services, met de belofte van Financial Protection: bescherming en hulp bij het realiseren van de projecten van klanten, in elke fase van hun leven. Wereldwijd heeft momenteel AXA 50 miljoen klanten, 112.000 werknemers en intermediairs, 72,2 miljard euro omzet en 2,5 miljard euro nettowinst over het jaar 2004. In 2004 stond de AXA Groep 13e in de Fortune-lijst van 's werelds grootste ondernemingen.

Disclaimer