Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T E N

Politiedistrict Apeldoorn

11 januari 2006

Apeldoorn - Fietser lichtgewond door aanrijding

Een 45-jarige fietser uit Apeldoorn raakte dinsdagmiddag (10/01) op de Arnhemseweg gewond door aanrijding met een 33-jarige automobilist uit Barendrecht. De automobilist verliet rond 16.30 uur een uitrit en zag hierbij de fietser over het hoofd. De man werd in de flank aangereden en klaagde over pijn aan een been.

Apeldoorn - Dief van auto aangehouden

De politie heeft dinsdagavond (10/01) op de Deventerstraat een 25-jarige Apeldoorner aangehouden die wordt verdacht van diefstal van een auto. De politie zag de man rond 21.35 uur rijden in een auto met een lekke uitlaat. Controle wees uit dat de Apeldoorner niet in het bezit was van een rijbewijs. De verdachte gaf toe dat hij de auto had gestolen. Bovendien lag er in de auto een aantal inbrekerswerktuigen. De politie bracht de verdachte over naar het politiebureau en sloot hem op in een cel. Het onderzoek gaat verder.

Apeldoorn - Apeldoorner verdacht van diefstal

De politie heeft dinsdagmorgen (10/01) een 40-jarige Apeldoorner aangehouden. De man werd rond 08.30 uur op de Regentesselaan gesignaleerd met geluidsapparatuur, die naar later bleek, ontvreemd waren uit de Menorahkerk aan de Paslaan. De politie bracht de verdachte over naar het politiebureau. Hij werd voor nader onderzoek ingesloten. De goederen zijn teruggeven aan de eigenaar.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Persvoorlichting 055 - 548 60 58

055 - 548 60 52

---- --