Landstede


De Landstede Ideekrant, die mag je niet missen

Wie een leuke mbo-opleiding wil gaan volgen moet deze week op zn brievenbus letten. Een dezer dagen valt de Landstede Ideekrant op de deurmat. Boordevol informatie over de meest uiteenlopende beroepsopleidingen. Van Uiterlijke Verzorging tot Sociaal Pedagogisch Werk, en van Leisure & Facility tot Autotechniek. Alle Landstede beroepsopleidingen zijn op een rijtje gezet, dus er is volop gelegenheid om inspiratie en motivatie op te doen.

Maar in de kersverse Ideekrant is ook informatie te vinden over cursussen voor volwassenen zoals Omgaan met je Mobieltje voor 55-plussers en Azerbeidjaans Koken.

De stand van zaken betreffende de Wijkboerderij in Stadshagen wordt belicht en er is aandacht voor de unieke landstedeweblog.nl waarop studenten ervaringen uitwisselen.

Het instituut voor studiebegeleiding Joan Cele komt aan bod, evenals het uitwisselingsproject van de opleiding C&M met Finland en de samenwerking van Landstede met Welzijn Ouderen in Dalfsen.

Niet alleen valt alles te lezen over de speciale februariklassen SPW en Toerisme die halverwege het schooljaar starten, maar ook over bijvoorbeeld de verhuizing van de Kinderopvang in Diepenveen en het project Maatjes op Maat. Kortom: teveel om op te noemen.

De lezers zullen ontdekken dat Landstede aardig aan de weg timmert op het gebied van leren in de praktijk. Daardoor worden de opleidingen niet alleen steeds leuker, maar ook steeds leerzamer.

Ook illustreert de Ideekrant het uitgangspunt van Landstede om middenin de samenleving te staan. Want daar is waar het gebeurt, en waar je het als student na je opleiding gaat maken.

De Ideekrant wordt huis aan huis verspreid in de regios rond Landstede-locaties. Wie de Ideekrant niet heeft ontvangen kan een mailtje (zie contactformulier) sturen, via MSN Messenger (info@landstede.nl toevoegen aan contactpersonen) of (gratis)bellen met 0800-0245666.

Landstede Weblog

Opleidingen & Cursussen voor volwassenen

Landstede Beroepsopleidingen