Gemeente 's-Hertogenbosch

11-01-2006
Commissie FES houdt twee hearings en éxtra vergadering De commissie voor Financiën, Economische en Sociale Zaken (FES) houdt twee hearings die beide (gelijktijdig) plaatsvinden op woensdag 18 januari 2006 om 19.30 uur in het Bestuurscentrum (Achter het Stadhuis 5-7). De eerste hearing heeft als onderwerp de herhuisvesting van de Afvalstoffendienst. De tweede hearing heeft als onderwerp Luchtkwaliteit. Voor deze twee bijeenkomsten geldt dat de commissie FES, voor het verkrijgen van specifieke informatie, zelf personen en/of organisaties hiervoor uitnodigt. Beide hearings zijn openbaar.

In aansluiting op de hearing over de Afvalstoffendienst houdt de commissie FES op maandag 23 januari 2006 een éxtra commissievergadering om 19.30 uur in het Bestuurscentrum. Hier worden de uitkomsten van de hearing besproken, waarna de commissie advies uitbrengt aan de raad over het raadsvoorstel "Herhuisvesting Afvalstoffendienst" (besproken in de raad van dinsdag 24 januari).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mr. M. Griens van de griffie, tel. (073) 615 91 73 of grie@s-hertogenbosch.nl.