Politie Limburg-Noord

Twee tips na uitzending De Gouden Tip

Datum: 11-01-2006
Tijd bericht: 15:20
Plaats: Venlo / Maastricht
De uitzending van het Limburgs opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1 televisie op dinsdag 10 en woensdag 11 januari, heeft tot nu toe twee tips opgeleverd in twee van de vier behandelde zaken.

De overval op de bejaarde vrouw, die op 4 december met haar rollator op weg naar huis was in Heerlen, heeft tot nu toe één reactie opgeleverd.

Met betrekking tot de straatroof in Tegelen, waar op 9 december een man bij een pinautomaat mishandeld werd en waarbij zijn portemonnee meegenomen werd, zijn nog geen tips binnengekomen. Dit geldt ook voor de overval op 24 december op het Avia tankstation, gelegen aan de Nieuwstraat in Kerkrade. Hierbij werd een geldbedrag van ca 1.500,- euro buitgemaakt.

Eén tip kwam binnen over de overval op 20 december op het filiaal van Schlecker in Ubachsberg, gemeente Voerendaal, waarbij een medewerkster onder bedreiging van een vuurwapen de kassa diende te openen.

Alle zaken staan met de getoonde foto's op website www.degoudentip.tv.
Ook zijn de zaken daar in beeld en geluid te downloaden. Mensen die nog informatie willen doorgeven kunnen dat via telefoonnummer 0900 -- 8844 (lokaal tarief). De volgende uitzending van De Gouden Tip is op dinsdag 24 januari 2006.