Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt beroving

Tiel, 11-01-2006 o Op maandagavond 9 januari is, rond 19.40 uur, in zijn woning aan de Hertog Karellaan in Tiel een 30-jarige man beroofd. Er werd aangebeld bij de woning. Op het moment dat de man zijn voordeur opent, wordt de deur tegen hem gedrukt. De Tielenaar wordt hierdoor tegen de muur geduwd.

Vermoedelijk komen twee onbekende mannen binnen. Op dat moment verliest de man zijn bewustzijn. Na ongeveer tien minuten komt hij weer bij. Het blijkt dat zijn woning is doorzocht en dat er een aantal goederen, waaronder geld, zijn ontvreemd. De politie werd in kennis gesteld en er is direct een onderzoek gestart. Zo is onder meer een buurtonderzoek gehouden.

Van de verdachten zijn de volgende gegevens bekend.
* Een man is tussen de 1.65 en 1.70 meter lang, Hij heeft een normaal postuur en donkere ogen. De man had een donkere broek en donkere jas aan.

* Van de andere man is bekend dat hij een donkere broek en donkere schoenen droeg.

De politie zou graag in contact komen met personen die op maandagavond tussen 19.30 uur en 20.00 uur iets bijzonders hebben gezien op de Hertog Karellaan in Tiel. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844.

(Auteur 05)