Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)


P E R S U I T N O D I G I N G

UITNODIGING NIEUWJAARSRECEPTIE KONINKLIJK NEDERLANDS VERVOER

Den Haag, 22 December 2005 Graag wil ik u op deze wijze uitnodigen voor de traditionele Nieuwjaarsreceptie van Koninklijk Nederlands Vervoer die op woensdag 11 januari 2006 wordt gehouden in de Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, Plein 24 te Den Haag.

Dit is van oudsher de eerste gelegenheid in het nieuwe jaar waarbij de directievoorzitters van de openbaar vervoerbedrijven en de grote logistieke dienstverleners elkaar ontmoeten en samen met hun collega's in het taxi- of touringcarvervoer de laatste ontwikkelingen doornemen en met de aanwezige politici en bestuurders spreken over de nabije toekomst in het vervoer.

De voorzitter van Koninklijk Nederlands Vervoer, Roelf H. de Boer zal een korte toespraak houden waarin hij vooral in zal gaan op de milieu-aspecten die betrekking hebben op het vervoer van goederen en personen en de Nationale en Europese milieuwetgeving die het beroepsvervoer raakt. Hierna zal staatssecretaris drs. P.L.B.A. van Geel zijn gevoerde beleid en zijn beleidsvoornemens toelichten.

Voor journalisten die zich gespecialiseerd hebben in vervoer, milieu, economie en politiek is dit de uitgelezen mogelijkheid om nieuwswaardige feiten op te doen, kennis te maken met nieuwe visies, oude contacten te onderhouden en nieuwe contacten te maken. U bent derhalve van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Nieuwjaarsreceptie van Koninklijk Nederlands Vervoer Woensdag 11 januari 2006
Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, Plein 24 te Den Haag Aanvang: 18.00 uur
Einde: 20.00 uur

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om u prettige feestdagen en een goed nieuwjaar toe te wensen. Ik hoop dat wij elkaar ontmoeten op de KNV Nieuwjaarsreceptie.

Voor nadere informatie over de KNV Nieuwjaarsreceptie kunt u contact opnemen met Arjen Boukema, PR & Communicatie KNV, telefoon: 070 ? 3751749 / 06 ? 26134716

(Embedded image moved to file: pic24464.pcx)

AANMELDINGSFORMULIER (aanvragen bij afzender)

NIEUWJAARSRECEPTIE KONINKLIJK NEDERLANDS VERVOER Woensdag 11 januari 2006

Koninklijk Nederlands Vervoer fax: 070 3455853 PR & Communicatie
t.a.v. Arjen Boukema
Postbus 19365
2500 CJ DEN HAAG

Met vriendelijke groet,

Arjen Boukema
PR & Communicatie KNV