Ingezonden persbericht

Grootste champagnetoren ter wereld, recordpoging voor Guinness Book

AMSTERDAM, 20060106 -- Hij wordt bijna 8 meter hoog en gestapeld uit 36.000 champagneglazen! HospitalityTeam Horeca Uitzendbureau en Stok & Huisman Horeca en Evenementen groep zullen gezamenlijk het wereldrecord champagnetoren bouwen proberen te breken!


Tijdens de 50e editie van de grootste horecavakbeurs die Nederland kent, verreist er in de Parkhal van de RAI te Amsterdam een piramide van glaswerk.
Met het bouwen zal zondag worden begonnen, zodat het hoogste punt woensdag 11 januari bereikt wordt om 16.30 uur. Presentator Robert ten Brink zal dan het laatste glas op het bouwwerk plaatsen! Gedurende de week zullen vele BN-ers enkele glazen op de piramide plaatsen.
Tijdens Horecava 2006 kunnen bezoekers de glazen uit de champagnetoren kopen om zo het goede doel te steunen. De gehele opbrengst gaat namelijk naar de stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Deze stichting financiert voorzieningen die nodig zijn om het verblijf van ernstig en langdurig zieke kinderen en hun ouders in het ziekenhuis te veraangenamen. www.steunemma.nl Kopers krijgen hun glas na de Horecava toegestuurd.
Meer informatie over de poging, ondersteund door Horecava 2006, is verkrijgbaar bij ondergetekende of bij Gert-Jan Stok, Stok en Huisman, 030-2725236.
Informatie is tevens te vinden op:
www.hospitalityteam.nl, www.stokenhuisman.nl, www.horecava.nl

Met vriendelijke groeten,
Anita Kanters
Press & PR manager Horecava




HospitalityTeam Horeca Uitzendbureau