Ingezonden persbericht

Advance introduceert de nieuwe Flybook V33i

HEEMSTEDE, 20060111 -- Heemstede, 6 januari 2006 - Advance Technology, al bijna 25 jaar specialist in draagbare en innovatieve producten, introduceert per direct: de Flybook V33i.


Successtory
Sinds de introductie in Nederland, 8 maanden geleden, was de Flybook direct een schot in de roos. De Flybook van Dialogue wordt in de Benelux gedistributeerd door Advance Technology te Heemstede.

De Flybook wordt in een zeer brede markt verkocht. Dit komt voornamelijk omdat de Flybook zeer veelzijdig is en wordt verkocht aan hoge topfunctionarissen tot aan uitgebreide zakelijke bedrijven en instellingen, w.o. ziekenhuizen, verkoop-organisaties, transporteurs, installateurs, politie, etc. Vanwege zijn fraaie uiterlijk in 7 trendy kleuren en het kleine formaat is dit een notebook die ook vrouwen erg aanspreekt. Met het hoofdkantoor in Italië en de productie in Taiwan zijn uiterlijk en kwaliteit gewaarborgd.

Naast de standaard Flybook is er nu ook de nieuwe Flybook V33i:

Tussen IT en Telecommarkt in
Het unieke van de Flybook is, dat het de enige laptop in de wereld is die gesitueerd kan worden tussen IT (laptops/notebooks) en Telecom in, omdat er standaard een simslot in zit. De Flybook V33i is een echte drieband telefoon en een fantastisch communicatieproduct.

In de standaard Flybook is een simslot voor GSM en GPRS, terwijl in de gloednieuwe V33i ook met EDGE gewerkt kan worden. GPRS is een stapje hoger dan GSM, terwijl EDGE de snelste variant is. Sommige Telecom providers spreken zelfs van breedband. De andere technologie, UMTS, is sneller maar de dekking is nog steeds niet voldoende, zowel in Nederland als in de rest van de wereld. EDGE daarentegen heeft een landelijke dekking (Telfort) en ook de meeste landen, w.o. de USA, geven een prima dekking. Daarom is de Flybook een ideaal reisgezelschap om overal te kunnen emailen, surfen op het net, sms en mms versturen, alsmede faxen en zelfs telefoneren! De software interface is bovendien zeer gebruikers vriendelijk. Via het PC-cardslot kan men een (optionele) UMTS-module insteken om eventueel gebruik te maken van deze technologie.

Nog meer communicatie
Buiten het bovengenoemde simslot bezit de Flybook V33i vrijwel alle communicatiemogelijkheden die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. Zo is er standaard een draadloos netwerk (WiFi b/g), Bluetooth 1.2, supersnelle netwerk-aansluiting (1Gigabit) en een fax/modem. Daarnaast kan via een optionele GPS ontvanger de Flybook V33i uitstekend gebruikt worden voor navigatie, zowel te land als op het water. Optioneel is er een Skype telefoon, waarmee men onderweg gratis over de hele wereld kan bellen.

Klein maar volwassen
De Flybook V33i weegt slechts 1.2 kilo , meet 23,5x14x3cm, maar heeft de specificaties die men uitsluitend vindt in uitgebreide en grote notebooks. De Flybook V33i is een echte Windows XP Home laptop met XP Professional als optie. Het vernuftige moederboard heeft al diverse prijzen gewonnen. De volledige specificaties treft u als bijlage aan, maar enkele willen wij u niet onthouden. De Flybook V33i heeft een prachtig widescreen van 8,9" groot en maakt gebruik van LPTS technology (voor uitleg zie link beneden). Ondanks het formaat is het heel prettig werken met het volledige toetsenbord. Buiten het bovengenoemde unieke simslot, heeft de Flybook V33i ook o.a. 2 Firewire poorten, 2 snelle USB poorten, een PC-card slot (voor het geval men toch UMTS zou willen) en zelfs een PAL/NTSC poort voor het afspelen van videobeelden op TV. Daarnaast kunt u een monitor of beamer aansluiten wat presenteren eenvoudig maakt.

Intel low voltage Centrino M
In tegenstelling tot de standaard Flybook is er bij de nieuwe V33i gekozen voor de zuinige Intel Centrino processor op 1.1Ghz. Deze processor zorgt voor een grote snelheid en is zuinig met de (verwisselbare) batterij. Ook het videogedeelte is aanmerkelijk sneller geworden, waardoor video- en grafische beelden nog beter weergegeven worden.
Standaard komt de Flybook V33i met 512Mb aan Ram geheugen, meer dan voldoende voor vrijwel alle applicaties. Daarnaast is het mogelijk om tot 1Gb te upgraden. De diskcapiciteit gaat van standaard 40Gb, via 60Gb, 80Gb naar 100Gb.

Laptop, maar ook tablet
De Flybook V33i is niet alleen nuttig als standaard laptop, maar via een eenvoudige beweging "vouwt" men het beeldscherm op de laptop waardoor deze als tablet is te gebruiken. Uiteraard is handschriftherkenning standaard aanwezig. Er is niet gekozen voor Tablet PC van Microsoft omdat deze niet in het Nederlands verkrijgbaar is. Daarbij heeft het gebundelde Parascript Rite-pen veel lovende kritieken ontvangen. Het tablet kan zowel als portret of landschap gebruikt worden. Het maakt de Flybook V33i ideaal voor zeer veel beroepen!

Chic, trendy en modisch
De Flybook V33i ziet er exact zo uit als de standaard uitvoering. Vele superlatieven zijn al in testen en reviews gebruikt. Met zijn 7 trendy kleuren ziet de Flybook V33i er ook nog eens chic en modisch uit. Advance Technology zal binnenkort uitkomen met dames- en herentassen van o.a. Chick-on-a-Mission uit Amsterdam. Daarnaast is er de mogelijkheid van het bedrukken van de bovenzijde in motieven als jeans en andere modedesigns. Ook is het mogelijk voor een gering bedrag eigen naam- of bedrijfslogo's op de Flybook te laten drukken. In de USA is onlangs de Flybook in New York gelanceerd tijdens de Fashion Week, waar deze een groot succes was. De markt gaat naar mooie en aparte behuizingen en ook daar is Flybook een voorloper.

Vele opties
Ook de nieuwe Flybook V33i komt met vele opties. Zo is er een externe, exclusieve, zeer platte DVD schrijver, luxe tassen (zie boven), (Bluetooth) muisjes in diverse kleuren, auto adapters, etc.

De Flybook is verkrijgbaar vanaf ¤ 1789,- (excl. Btw). Prijzen van opdruk en logo opdruk op aanvraag.

Advance Dialogue Benelux
Advance Dialogue is de officiële distributeur van de Flybook, gevestigd te Heemstede, en al bijna 25 jaar een toonaangevende onderneming die gespecialiseerd is in producten voor communicatie, mobiliteit en connectiviteit. Advance Dialogue beschikt over een zeer breed eigen assortiment draagbare computers, tablet PC's en mobiele oplossingen.
Advance Dialogue werkt samen met Holbe Dialogue International, de fabrikant van Flybook, met vestigingen in Taiwan, Rusland, Italie, Amerika, Zuid-Afrika, England, Dubai.




Ingezonden persbericht