Gemeente Winschoten


Hoe denkt u over de gemeentelijke dienstverlening? 11 januari 2006

De gemeente Winschoten wil haar beleid voor nu en in de toekomst zo goed mogelijk afstemmen op de wensen van de inwoners. Daarom wordt in januari een onderzoek uitgevoerd onder de inwoners van de gemeente Winschoten.

In de enquête wordt de mening gepeild van de inwoners over de (digitale) dienstverlening en de informatievoorziening van de gemeente. Om een betrouwbaar beeld te krijgen van hoe inwoners over de gemeente denken, is het belangrijk dat zoveel mogelijk bewoners deelnemen aan het onderzoek.

Rond 19 januari krijgen 1.500 willekeurig gekozen inwoners een brief in de bus waarin hen wordt gevraagd, om de vragenlijst op internet in te vullen. Voor inwoners die geen toegang hebben tot het internet, is op aanvraag een papieren exemplaar van de vragenlijst beschikbaar.

De ingevulde enquêtes dienen uiterlijk vóór vrijdag 27 januari te worden teruggestuurd.

Begin maart worden de uitkomsten van het onderzoek bekendgemaakt.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door SGBO, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau dat in een groot aantal andere gemeenten onderzoek heeft uitgevoerd. De uitkomsten van het onderzoek in Winschoten, kunnen hierdoor worden vergeleken met die van andere gemeenten.

Johan Modastraat 6
Postbus 175
9670 AD Winschoten
(0597) 48 11 11
(0597) 42 00 93