PERSBERICHT - 2005-12-11

Record deelname aan Mediaworkshop 2006

De pr-bureaus Brouwer Betist, BuroSix, Lankhorst en Travel Marketing Company presenteren op woensdag 11 januari tijdens de Mediaworkshop 2006 een recordaantal van ruim dertig deelnemers. De workshop, die al voor de zevende keer tijdens de Vakantiebeurs wordt gehouden, wordt geopend met een presentatie door reisjournalist John Bell van CNN.

De Mediaworkshop is dé informatieve en informele ontmoetingsplaats voor toeristische pers en reiswereld. Er is inmiddels een eigen website ingerichht ten behoeve van zowel de media als de deelnemers: www.mediaworkshop-reizen.nl. De workshop wordt gehouden in de middag in plaats van in de ochtend, zoals tot nu toe gebruikelijk was.

Nieuwtjes en trends
Tijdens de workshop die plaatsvindt op woensdagmiddag 11 januari vanaf 14.00 uur presenteren ruim dertig van de vaste relaties, toeristische organisaties en bestemmingen van de bureaus hun nieuwtjes, ontwikkelingen en trends aan de media.

De workshop is daarmee een ideaal evenement om ideeën op te doen voor persreizen, artikelen, themanummers, radio en tv-programmas.

Programma
Het programma voor de workshop luidt als volgt:

14:00 uur Ontvangst met koffie en thee
14:15 uur Welkomstwoord
Presentatie John Bell, CNN reisjournalist Presentatie Michael Fley, Hong Kong Tourism Board 14:45 uur Mediaworkshop
17:00 uur Informele borrel en Aziatisch Finger Food 18.00 uur Einde Mediaworlkshop

Locatie: de Croesezaal, 1e etage tussen Hal 7 en 8.

Website en aanmelding
Nieuw dit jaar is de Mediaworkshop website. Hierop vindt u achtergrondinformatie over de deelnemers en t.z.t. de volledige inhoud van de persmap van de deelnemende relaties. Ook de aanmeldingen gaan via deze website.

Informatie
Zie voor meer informatie en aanmelding: www.mediaworkshop-reizen.nl.

Contact via:
Tel: 0182-670244
E-mail: info@mediaworkshop-reizen.nl