Politie Zeeland


---


O-0142-2006 Auto in de sloot
Woensdagavond om 23.50 uur is op de Oude Rijksweg in Rilland een 25-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal met zijn auto in de sloot terechtgekomen.
De automobilist kwam vanuit de richting Krabbendijke rijden en raakte door onbekende oorzaak in de berm, ging slippen en reed de bermsloot in.
De man is met lichte verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Zijn auto is geheel vernield.
Donderdagmorgen om 06.15 uur is op de Kortgeenseweg in Kortgene een 21-jarige automobilist uit Vlissingen met zijn auto in de sloot terechtgekomen.
De combinatie gladheid/mist was de reden dat de bestuurder zijn auto niet meer onder controle had en in de sloot reed.
Er was enkel blikschade.

Z-0143-2006 Resultaten aangekondigde gordelcontrole
Op het Poolsplein en Hof te Zandeplein in Kloosterzande zijn 116 automobilisten gecontroleerd, 6 automobilisten reden zonder gordel.
In de Nieuwstraat en de Eikenlaan in Koewacht zijn 109 automobilisten gecontroleerd, 5 automobilisten reden zonder gordel.
In de Nassaustraat in Axel controleerde men 72 automobilisten, 5 automobilisten waren in overtreding.

W-0144-2006 Inbraak verijdeld
In de nacht van woensdag op donderdag rond 03.00 uur heeft een onbekende getracht in te breken in een woning aan de Oude Vlissingseweg in Middelburg.
De bewoner werd wakker van een vreemd geluid en ging poolshoogte nemen.
Bij het raam zag hij een onbekende man bezig het raam te forceren. Deze schrok van hem en rende weg in de richting van een voetpad tussen de H. Huijssenstraat en de Schweitzerstraat.


---- --