Rijn & Venen, 10.30 uur

Utrecht, 12-01-2006 o Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Hennepkwekerij ontmanteld
MONTFOORT - Na onderzoek, trof de politie op woensdag 11 januari een hennepkwekerij aan in een woning aan het van Rooijenplein. Omstreeks 10.30 uur troffen agenten op de eerste etage en op de zolder in totaal 300 hennepplanten aan. Alle planten en bijbehorende apparatuur zijn afgevoerd en vernietigd. Het onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij wordt voortgezet.

Winkeldievegge
MAARSSEN Woensdagmiddag hield personeel van een warenhuis aan het Bisonspoor een 40-jarige Utrechtse winkeldievegge aan. De politie kwam om 16.00 uur naar de winkel om de vrouw over te brengen naar het politiebureau. Ze deed afstand van de gestolen goederen, die een waarde hadden van ongeveer 30 euro. Met een boete van 130 euro, kon de vrouw weer naar huis.

Onder invloed
WOERDEN Een 25-jarige vrouw raakte in haar woonplaats het rijbewijs kwijt omdat zij onder invloed achter het stuur zat.

De vrouw reed in de nacht van woensdag op donderdag 12 januari omstreeks 02.50 uur op de Anemoonstraat en werd gecontroleerd door surveillerende agenten. Ze bleek teveel te hebben gedronken en werd aangehouden. Op het politiebureau blies zij 570 ug/l en dat is precies de grens waar vanaf het rijbewijs wordt ingevorderd. Proces-verbaal is opgemaakt.