Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 3 januari 2006 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester P.M. Maas,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Thijssen,
Wethouder Huijbregts, Gemeentesecretaris Compagne.

1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord incl. B&W-vergadering dd. 20 december 2005 aanvulling mandaatregeling.
2. OSZ-FIN Afschaffing OZB-gebruikers voor woningen en Kennisnemen van de stand van zaken en op basis van de door het Akkoord. maximering resterende OZB-tarieven. Kabinet gedane toezegging als uitgangspunt hanteren dat in 2006 overgegaan wordt tot vermindering van de aanslag OZB-gebruikers voor het woongedeelte bij niet-woningen; wijze van besluitvorming en uitvoering nader uitwerken alsmede de inkomstenderving en uitvoeringskosten afzonderlijk in beeld brengen.
3. PBZ-WIZ Veiligheidsplan jeugdgebouw 't Pluugske. Niet akkoord gaan met het realiseren van een fietsenstalling aan de Realiseren uit linkerkant van de hoofdingang van 't Pluugske in Boskant, in plaats van middelen de bossage. önderhoud bestrating".
4. BEZ-BV Gemeenschappelijke regelingen. 1. de toezegging van een groot aantal besturen van Akkoord. gemeenschappelijke regelingen dat ze uiterlijk 1 februari, voorafgaand aan het begrotingsjaar, een kadernota zullen presenteren; 2. de afspraak dat strategische nota's die belangrijke meerjarige ontwikkelingen tot gevolg hebben, twee maanden voor de behandeling in een bestuur van een gemeenschappelijke regeling worden toegezonden; 3. de afspraak van een adoptieregeling binnen de regio, waarbij een aantal gemeenten de kadernota/procuc-tenbegroting en jaarrekening analyseren voor een andere deelnemende gemeenten.


5. OSZ-FIN Goedkeuring Begroting 2006. Kennisnemen van de goedkeuring van de begrotingsstukken 2006 en dit Akkoord. eveneens ter kennisname voorleggen aan de raad.
6. OSZ-JZ Bezwaarschrift Groene Hart inzake Conform het advies cie bezwaar- en beroepschriften: Akkoord. aanlegvergunning P. Verhoeven, Boxtelseweg 2. 1. bestreden besluit in stand laten onder verbetering grondslag; 2. bezwaarschrift Het Groene Hart ongegrond verklaren.


7. OSZ-JZ Bezwaarschrift Groene Hart inzake Conform het advies cie bezwaar- en beroepschriften: Akkoord. aanlegvergunning C.v.d. Staak, Oranje Nassaulaan 1. herroeping van het besluit van 13 mei 2005; 135. 2. de vergunning voorzover die is aangevraagd voor sloot 1, kaart 2 van de aanvraag alsnog weigeren; 3. het bezwaarschrift van het Groene Hart gegrond verklaren, voorzover dat is gericht tegen dempen sloot 1 en ongegrond verklaren voorzover zich dat richt tegen herprofilering van sloot 2.


8. OSZ-JZ Voorbereiding nieuwe beslissing op bezwaar. 1. ter voorbereiding van een nieuwe beslissing op bezwaar door de Akkoord. raad, de DAOZ nader advies vragen over het verzoek om planschade door dhr. V.d. Kallen met inachtneming van de uitspraak van de rechtbank; 2. de uitspraak van de rechtbank ter kennisgeving aan de raad voorleggen.


9. OSZ-JZ Aanlegvergunningen- afhandeling 1. brieven aan vergunninghouders en bezwaarmakers over planning Akkoord.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 3 januari 2006 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. bezwaarschriften. beslissing op bezwaarschriften; 2. commissieadviezen en verslagen hoorzittingen.


10. PBZ-BW Eindrapportage Subsidieregeling aanpak Voor kennisgeving aannemen. Akkoord. milieudrukvermindering (SAM) 2002.
11. SLZ-IG Ontwikkelingen Eindhoven Airport. 1. instemmen met de inhoud van de brief; Akkoord. 2. raad voorstellen in te stemmen met de inhoud van de brief; 3. dorspraad Nijnsel van een en ander in kennis stellen; 4. B&W gemeente Veldhoven t.z.t. van raadsbesluit in kennis stellen.