Gemeente Hulst


Persbericht - 12.01.2006

Gemeentegids 2006

In de week van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 februari 2006 wordt de Gemeentegids 2006 in de gehele gemeente Hulst huis-aan-huis verspreid.

De nieuwe gemeentegids staat boordevol praktische informatie over onze gemeente.
Zo bevat de gids niet alleen nuttige uitleg over de gemeentelijke organisatie maar de gids is tevens een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de meest uiteenlopende organisaties en verenigingen.
Een telefoongids en plattegronden zijn tevens in de gemeentegids opgenomen.

Kort na de gemeenteraadsverkiezingen wordt huis-aan-huis een overzicht van het nieuwe gemeentebestuur verstrekt. Dit overzicht kan in de gemeentegids worden ingevoegd.

Mocht de gemeentegids abusievelijk niet worden ontvangen, dan kan contact worden opgenomen met de gemeente Hulst, telefoon 0114-389137. De gids wordt dan alsnog toegestuurd.

Conform de richtlijnen van de reclamecodecommissie kan TPG Post de gemeentegids niet verspreiden op adressen waar zich op de brievenbus een NEE/NEE of NEE/JA sticker bevindt en waar men dus liever geen ongeadresseerd reclamedrukwerk ontvangt.
Mocht men een dergelijke sticker op de brievenbus hebben, maar toch graag een exemplaar van de gemeentegids wensen, dan kan dit eveneens worden doorgeven via bovenstaand telefoonnummer. Het adres zal dan op een separate verspreidingslijst worden opgenomen.
---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Jolanda Hartman.
Tel : 0114-389137
Email: jha@gemeentehulst.nl

overige persberichten