Gemeente Boekel


Nieuw e-mailadres team politieteam Veghel/Boekel

De politie van het team Veghel-Boekel (gemeenten Veghel en Boekel) heeft de service voor haar inwoners vanaf heden uitgebreid door het in gebruik nemen van twee e-mailadressen. De e-mailadressen dienen niet ter vervanging, maar dragen bij aan de reeds bestaande bereikbaarheidsmogelijkheden van het politieteam. Bij spoed, als elke seconde telt, belt u natuurlijk het Europees Alarmnummer 112. Voor niet spoedeisende hulp of het doen van meldingen belt u het Landelijk Telefoonnummer Politie 0900-8844. Voor het doen van een digitale aangifte maakt u alleen gebruik van de website www.politie.nl. De nieuwe e-mail service is ook niet bestemd voor het doen van anonieme tips. Daarvoor is alleen het telefoonnummer 0800-7000.

Voor zaken die niet spoedeisend zijn en waarvan u het gemakkelijk vindt om ze per e-mail door te geven, bijvoorbeeld voor het melden van een parkeerprobleem in een straat, overlast van hangjeugd, stankoverlast veroorzaakt door een hennepkwekerij, kunnen inwoners van de gemeente Boekel vanaf nu de plaatselijke politie bereiken via het e-mailadres politieboekel@brabant-noord.politie.nl

Het politieteam kan langs deze weg ook snel een eenvoudig aan de melders terug berichten wat zij aan de melding heeft gedaan. Het streven is alle inkomende e-mail binnen enkele dagen te kunnen beantwoorden. Na een periode van een half jaar vindt er een evaluatie plaats met betrekking tot het gebruik van de e-mailadressen. Als blijkt dat aan de verwachtingen wordt voldaan zal deze service worden gecontinueerd.