Ingezonden persbericht


Robert Roelink / www.just to be.org

Haarlem / IJmuiden, 12 januari 2006

PERSBERICHT

KUNSTENAAR ROBERT ROELINK KOMT VANAF BEGIN 2006 MET EEN NIEUWE TREND; HET HEBBEN VAN EEN EIGEN "HUIS" - KUNSTENAAR!

Bedrijven, ondernemers en particulieren mogen meer het belang inzien van kunst in het breedste zin van het woord. Kunst is interessant omdat het tegen de gezapigheid in hoort te gaan. Robert Roelink wil o.a. de schoonheid, de positieve kracht weergeven en tegelijkertijd dus de zwakte blootleggen. Hij is continu opzoek naar nieuwe ideeen om de eenvormigheid te doorbreken. Een verandering proberen teweeg te brengen om verder te ontwikkelen. Deze ontwikkeling en verandering geld ook voor een gezin, een bedrijf en/of onderneming. Een eigen "Huis" - kunstenaar is hierbij een verrijking.

Kunst kan in dienst staan van eenieder. Robert Roelink kan binnen zijn dienst als "Huis" - Kunstenaar voor al een klein maandbedrag voor particulieren kunst maken. Een reflectie geven, aanvulling en/of verrijking voor de thuissituatie. Een uniek exemplaar!

Voor bedrijven kan Roelink binnen zijn kunst een reflectie geven op bedrijfsvoeringen en andere processen voor bezoekers en werknemers. Op deze manier kan kunst het ondernemen blijvend versterken! Op dit moment loopt er een voorbeeld project in Haarlem-noord bij NOVO | praktijk. www.novopraktijk.nl! Hier kan u zonder afspraak doorlopen naar de expo ruimte van deze grote praktijk. Om zelf te zien welke sterke meerwaarde het geeft om een eigen "Huis" - kunstenaar per maand in te huren.

Roelink's eigen internetpagina, www.justtobe.org, die een belangrijk onderdeel is van de ontwerper/kunstenaar, geeft een duidelijk verdiepend beeld waar hij als ontwerper/kunstenaar tegenwoordig mee bezig wil zijn:


- goede betaalbare kunst verhuren en/of
verkopen binnen zijn dienstpakket,

- opvallende betaalbare grafische ontwerpen,

- eigenzinnige aangrijpende illustraties,

- eigen inspirerende tijdschrift, www.justtobe.org

Continu opzoek naar nieuwe ideeen om de eenvormigheid te doorbreken. Een verandering proberen teweeg te brengen, met het doel om verder te ontwikkelen. Samen opzoek met de kunstenaar Robert Roelink, kijk dagelijks even op de interessante internetpagina van deze kunstenaar om zijn ontwikkeling te volgen! Om zelf inspiratie op de doen!

EINDE PERSBERICHT

L.S.,

Graag kom ik met u in contact over een dergelijke publicatie in uw uitgave. Ik sta open voor een intervieuw. Op deze manier hoop ik de toeschouwer bij Kunst te betrekken. Foto's kunnen natuurlijk altijd gemaakt worden in de praktijk, om met beeld het verhaal te versterken!

Meer info ook te vinden op: www.justtobe.org

Met vriendelijke groet,

Robert Roelink

www.justtobe.org

'Just to be' is een initiatief van Robert Roelink, werkzaam als kunstenaar/grafisch ontwerper, die blijvend van zich laat horen. Het hele jaar zal hij zich bezig gaan houden met eigen projecten, workshops, ontwerpen en exposities om de wereld van morgen te prikkelen.

A industriestraat 23a 1976 CS IJmuiden M 06 4519 2814 E pers@justtobe.org