Ingezonden persbericht


InTOWN presenteert haar DJs en Acts op Eurosonic!

Agenda item:

Datum: vrijdag 13 januari
Titel: New inTOWN @ Eurosonic
Live: Miss Dee (hiphop), Leo Tan (Dancehall), Ijsman (hiphop), Lazerus & Bodega (hiphop), Ghetto Flow (Reggaeton) DJs: Barrio (reggaeton), Eduardo (reggaeton/mestizo), Mickster (Hiphop/Reggaeton), Double N (Hiphop), Snelle Jelle (Hiphop) Lokatie: The Palace, Gelkingestraat 1, Groningen
Entrée: 5,00 euro
Tijden: 23:00 05:00 uur
Web: www.in-town.nl

InTOWN presenteert haar DJs en Acts op Eurosonic!

IJsman, Lazerus & Bodega, Ghetto Flow, Leo Tan en Miss Dee en DJs Barrio, Eduardo, Double N, Mickster en Snelle Jelle treden op in The Palace in Groningen op vrijdag 13 januari 2006. Dit is in het kader van de presentatie van de nieuwe organisatie inTOWN. InTOWN is een agency, management, label en event organisatie die zich richt op World Urban > Hiphop, Dancehall, Reggaeton, Rock/Pop Latino en Mestizo met invloeden uit de gehele wereld.

IJsman, Lazerus & Bodega en DJ Snelle Jelle
Lost Soul Department is het label van producer en rapper Benjamin Buchbinder a.k.a. Lazerus. Deze geboren mof, getogen Amsterdam , kwam in Amsterdam in aanraking met de vier elementen van hiphop. Met LSD heeft hij nu een aantal artiesten op The Box die vaak gedraaid worden. Hiermee heeft hij grote indruk gemaakt en zijn ze binnenkort ook op TMF en MTV te verwachten. 2006 wordt het jaar van Lost Soul Department!
IJsman: Clipcode 534
Snelle Jelle: Clipcode 682
Lazerus feat Bodega: Clipcode 160

Ghetto Flow
Deze reggaeton act is er al tijden klaar voor: ze wilden liever gister hun skills laten zien dan morgen. Maar inTOWN is van mening dat je je moet laten zien als de tijd rijp is. Want Ghetto Flow is geen groepje wat op de reggaeton hype mee wil varen. Ghetto Flow is al jaren bezig met reggaeton en dat is te zien en te horen! Binnenkort zal inTOWN een EP van Ghetto Flow uitbrengen en zijn Eurosonic en Noorderslag degenen die de primeur hebben voor de allereerste keer in Nederland reggaeton te kunnen presenteren met kwaliteit. Vrijdag 13 januari > The Palace
Zaterdag 14 januari > Oosterpoort

Leo Tan & Miss Dee
Miss Dee ontdekten we tijdens een project waarmee we Nederlandse hiphop acts aan London s Grime publiek mochten presenteren. In de beroemde Ministry of Sound waren deze Engelsen behoorlijk onder de indruk van dit kleine meisje die zowel in het Engels, Nederlands als het Duits rapt. Zelf komt ze oorspronkelijk uit Iran en brengt ze binnenkort haar eerste album uit.

Leo Tan bleek niet een sample te zijn in de track van Miss Dee, maar een dancehall artiest met ongekend talent. Hij heeft een zeer brede muzikale smaak: zo is hij ook gospelzanger. En dat maakt hem heel bijzonder: want in 1 track hoor je hem toasten maar ook zingen. Als jij denkt dat je twee verschillende personen hoort, wees dan niet verrast als je er achter komt dat het 1 en dezelfde persoon is! InTOWN brengt binnenkort een EP van hem uit.

DJs Eduardo * Barrio * Mickster
Beiden bekend van de wekelijkse Que Pasa in de Melkweg waar reggaeton als allereerste aan het publiek te horen werd gebracht. Ze draaien allebei een brede mix van latino stijlen: rock/pop latino, mestizo, spanish hiphop maar sinds 2005 vooral: Reggaeton!

Mickster draaide vroeger vooral hiphop/dancehall.
Met zijn Zuid-Amerikaanse roots zorgde hij er voor dat het publiek ging horen dat Spaanstalige hiphop de shit is. Hij draait nu een mix van hiphop/dancehall en reggaeton.

DJ Double N
We omschreven hem als rookie maar dat is niet helemaal terecht. Het zou betekenen dat hij nog niet zo lang draait. Dat is niet zo: Double N leeft hiphop! Hij is resident Dj van de Crossfader in de Melkweg en draaide op vele festivals. Hij heeft een enorme aanhang onder het publiek; niet alleen omdat hij zo lekker draait, maar ook omdat hij het publiek entertaint: Hij verstopt zichzelf niet achter de draaitafels.

Met vriendelijke groet,

TINEKE TIMMERMAN
3de34.gif
M: tineke@in-town.nl
W: www.in-town.nl
Mob: +31(0)6-481.927.93
Address:
Westergasfabriek
Polonceaukade 16
1014 DA Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 (0)20-423.57.76
Fax: +31(0)20-427.57.69