Gemeente Breda

Rondleidingen De Nieuwe Mark

Met ingang van vrijdag 13 januari kunnen belangstellenden gratis deelnemen aan een rondleiding langs het werkterrein van De Nieuwe Mark. Deze rondleidingen worden twee keer per maand gehouden. Steeds op de tweede en vierde vrijdag van de maand.

Onder leiding van deskundige gidsen van Breda Promotions worden groepen rondgeleid langs het werkterrein van De Nieuwe Mark. De gidsen vertellen alles over de technische aspecten van het project, de historie van het gebied en de gebouwen die er staan en uiteraard hoe alles er over een paar jaar uit komt te zien. Natuurlijk kunnen de gidsen ook vragen over het project die de deelnemers aan de rondleiding hebben beantwoorden.

Vooraf opgeven

In de eerste drie maanden van 2006 staan de rondleidingen gepland op vrijdag 13 en vrijdag 27 januari, vrijdag 10 en vrijdag 24 februari en vrijdag 10 en 24 maart. De rondleidingen beginnen steeds om 15.00 uur in het Informatiecentrum De Nieuwe Mark aan de Markendaalseweg 4.

Er kunnen per rondleiding maximaal twintig personen deelnemen. Deelname is gratis, maar belangstellenden moeten zich wel vooraf opgeven. Dat kan telefonisch op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur via telefoonnummer (076) 529 48 00 of per e-mail opgeven. Het adres is dan denieuwemark@breda.nl

Breda, 2 januari 2006