Rechtbank 's-Gravenhage

Rechtbank hoort vrijdag 13 januari twee nieuwe getuigen in zaken Hofstadgroep

PERSBERICHT- 's-Gravenhage, 10 januari 2006 - De rechtbank Rotterdam (nevenvestigingsplaats 's-Gravenhage) zal vrijdag 13 januari a.s. op verzoek van de officier van justitie twee nieuwe getuigen horen in de zaken tegen de verdachten van de zogenoemde Hofstadgroep. De getuigen worden gehoord in alle veertien zaken.

In verband met deze getuigenverhoren zal het requisitoir van de officier van justitie, dat voor vrijdag 13 januari gepland stond, die dag geen doorgang vinden.

De nieuwe datum voor het requisitoir en eventuele andere wijzigingen in het zittingsschema voor de komende weken worden woensdag 11 januari bekend gemaakt.

Deze informatie staat in de loop van de dag op de site van de rechtbank âs-Gravenhage op www.rechtspraak.nl.

Toegang pers
In verband met de zeer grote belangstelling van de pers voor de zitting op 13 januari a.s. en het beperkte aantal plaatsen in de zittingszaal in Amsterdam Osdorp wordt de media dringend verzocht niet meer dan één vertegenwoordiger naar deze zitting te laten gaan. De journalisten aan wie op 5 december 2005 een rode accreditatiekaard is uitgereikt, wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn. Alleen dan kan op grond van de accreditatiekaard een plaats in de zittingszaal toegewezen worden.

Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met de afdeling voorlichting van de rechtbank âs-Gravenhage, tel. (070) 381 1943/1732.


Bron: Rechtbank 's-Gravenhage Datum actualiteit: 10 januari 2006