Ingezonden persbericht


Rotterdam, 12 januari 2006


- PERSBERICHT -


---

Llinke Soep op 'duurzame' vakantiebeurs

Busreis Salou meest duurzame vakantie

Llinke Soep maakt je alvast warm voor de zomer. Vanaf de vakantiebeurs in Utrecht trekt presentator Marcel van der Steen je uit je winterdip. Het thema van de vakantiebeurs 2006: 'vakanties die je een goed gevoel geven', kortom duurzame vakanties. Marielies Schelhaas vertelt waarom een reisje Salou de meest duurzame vakantie besteding is. Vrijdag 13 januari vanaf 20:00 kun je meer te weten komen over de vakantiebeurs en andere bijzondere invullingen van je vakantie, live op Radio 1.

Een reisje Kirgizië, raften in de oorsprong van de Nijl in Oeganda of een weekje kookles van de mamma's in de townships van Zuid-Afrika. Duurzame vakanties brengen je naar plekken waar nauwelijks toeristen komen maar waar nog heel veel te ontdekken valt. Llinke Soep informeert je over de mogelijkheden van deze vakanties.

Marielies Schelhaas van het IDUT (Initiatiefgroep Duurzaam Uitgaand Toerisme ) legt uit waarom een simpele busreis naar Salou de meest duurzame vakantie is en verslaggeefster Marijn de Vries geeft een sfeerimpressie van de beurs.

LLinke Soep is vrijdag 13 januari om 20:00 uur te horen bij Radio 1. Llinke Soepwordt uitgezonden door LLiNK. LLiNK maakt programma's over mondiale verhoudingen, mensenrechten, dierenrechten, natuur en milieu. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---


- EINDE PERSBERICHT -



Ingezonden persbericht