Politie Haaglanden

Wildplasser onder invloed

Rijswijk, 13-01-2006 o Op vrijdag 13 januari om 00:30 uur werd op het Hazepad een 44-jarige automobilist uit Delft aangehouden. De man kreeg een bekeuring omdat hij op straat naast zijn auto stond te urineren. Politieagenten roken dat de man alcohol had genuttigd en deelden de man mee dat hij niet verder mocht rijden. Korte tijd later zagen zij toch de man rijden over de Klaroenstraat. Hij werd aangehouden en blies later aan het bureau 400 ug/l.

Rijden onder invloed
Rijswijk Op vrijdag 13 januari om 02:15 uur werd op de Prinses Beaxtrixlaan een 34-jarige automobilist uit Den Haag aangehouden. De man viel om omdat hij de geheel rijbaan van de Prinses Beatrixlaan nodig had en zeer slingerend reed. Nadat de man was gecontroleerd bleek dat de man alcohol had gedronken. De man blies 695 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Autowassen loopt verkeerd af
Rijswijk Op donderdag 12 januari om 16:00 uur zagen politieagenten dat een 29-jarige inwoner uit Den Haag zijn auto stond te wassen nabij een tankstation aan de Rotterdamseweg. De agenten controleerden de man waaruit bleek dat hij helemaal geen auto mocht rijden. Het rijbewijs van de man was op 6 januari ingevorderd wegens rijden onder invloed. Na overleg met het officier van justitie werd het voertuig van de man inbeslaggenomen. Onbekend is of dit voor of na de wasbeurt gebeurde.