Gemeente Putten

Prijswinnaars kerstbomenactie krijgen hun prijs uit handen van wethouder De Graaf (13-01-2006)

---

Putten, 12 januari 2006

Donderdag 12 januari 2006 om 16.30 uur overhandigde wethouder E.H. de Graaf de prijzen aan de prijswinnaars van de kerstbomenactie.

Dinsdag 10 januari 2006 heeft het college van burgemeester en wethouders de trekking verricht en zijn onderstaande tien prijswinnaars uit de bus gekomen. Zij hebben van de burgemeester een uitnodiging ontvangen om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn.


1^e prijs

Arne Maat, 11 jaar

mountainbike


2^e prijs

Ben Kraai, 10 jaar

mini stereo set


3^e prijs

Alex Liemburg, 11 jaar

MP3-speler


4^e t/m 10^e prijs

Tobias van de Heuvel, 9 jaar

cadeaubon

Sandra Sakkers, 13 jaar

cadeaubon

Yuri Meijer, 13 jaar

cadeaubon

Michiel Schreuders, 13 jaar

cadeaubon

Jolien van Es, 12 jaar

cadeaubon

Patrick van Elten, 9 jaar

cadeaubon

Randy Gerritsen, 7 jaar

cadeaubon

Inwoners van Putten konden gedurende twee dagen hun kerstboom gratis bij de gemeente inleveren.

De kerstbomeninzamelactie werd al weer voor de vierde keer gehouden nadat het vreugdevuur aan de Van Geenstraat werd afgeschaft. Om te voorkomen dat kerstbomen door de woonwijken gaan zwerven en om ook iets voor de jongere jeugd te doen, organiseerde de gemeente deze inzamelactie voor de jeugd tot 15 jaar. Voor elke ingeleverde kerstboom ontvingen deelnemers 50 eurocent. Daarnaast kregen zij voor elke boom een lot waarmee zij kans maakten op mooie prijzen.

Er zijn 1075 kerstbomen ingeleverd en versnipperd bij de gemeentewerf aan de Ambachtstraat. Dat zijn er ruim 300 meer dan vorig jaar. Uit de ingeleverde loten blijkt dat sommige kinderen behoorlijk hebben ingezameld in hun woonomgeving. Als zij niet tot de prijswinnaars behoren, hebben zij in elk geval een leuk zakcentje verdiend.