Ingezonden persbericht


News Flash: Broertjes bijna in Dakar!

Het Off-Road Adventures Rally-Team is trots jullie deze eerste nieuwsflash te kunnen sturen met dank aan onze sponsor WinRIS. Deze nieuwsflash geeft een korte update over de verrichtingen van Raoul en Jean-Pierre ("de broertjes") Jacobs tijdens de zware rally Dakar 2006.

Het is inmiddels vrijdag de 13e januari en de broertjes beginnen om 10:52 onze tijd aan hun 13e etappe. Van de ruim 170 auto's welke op 31 december vertrokken zijn er nu nog iets meer dan 70 in de rally. De bowler Wildcat van de broertjes heeft problemen gekent, maar dit waren niet meer dan uitdagingen voor de broertjes en hun monteurs Remco en Marcel. Momenteel zitten ze in Mali, waar vandaag een zware route van 355 kilometer wordt gereden over smalle bergpaden en stoffige wegen.

Via de team site kunnen jullie dagelijks de verrichten lezen van de broertjes welke momenteel onder de Nederlanders 2e staan achter Bob ten Harkel en Herman Vaanholt. De nummers 3 en 4 staan op ca. 1:45 en 2:00 achterstand. Het moet mogelijk zijn om hun positie te behouden en daarmee een van de meest succesvolle "rookies" aan Dakar te worden. Momenteel staan ze in het algemeen klassement 39e!

Dit "low budget" team is voor 100% afhankelijk van sponsors, via deze nieuwsflash willen wij al onze sponsors bedanken voor hun bijdrage in geld, middelen en diensten. In het bijzonder onze hoofdsponsors: Air1, AutoScout24, E3Sport, Rehall en Sonax. Wij hopen dat jullie volgend jaar weer van de partij zullen zijn!

Als er meer nieuws is, dan laten wij jullie dit zo snel mogelijk weten!

Wij verwachten de broertjes aanstaande maandag terug in Nederland waar ze tussen 17:35 en 19:00 met de Transavia HV7506 arriveren.

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie in de voetsporen willen treden van de broertjes. Daarom heeft het bedrijf van Raoul speciale programma's ontwikkelt in het teken van Dakar. Van bedrijfsincentives tot off-road rally
opleidingen. Interesse? Neem dan contact op met Laila Vane: 0297 289 120.

Met sportieve groet,

Erwin Versleijen