Dienstenbond CNV

CNV Loont
13-01-2006

Binnenkort valt hij bij u op de deurmat, of u hebt hem al gehad: de eerste loonstrook van 2006. De vraag die bij veel leden speelt, is of het bedrag onder de streep mee- of tegenvalt. Dat hangt van meerdere factoren af: uw nieuwe zorgverzekering, wel of geen levensloop en diverse belastingmaatregelen maken een ware puzzel van uw loonstrook. Met de campagne CNV Loont! geeft de vakbond duidelijkheid over een aantal zaken.

In het hele land houdt het CNV voorlichtingsbijeenkomsten voor werknemers over de veranderingen op de loonstrook. Zowel leden als niet-leden kunnen daar terecht met vragen over de gewijzigde loonstrook. Voor de goede orde: er worden geen loonstrookjes gecontroleerd. Er is ook een deskundige aanwezig die voorlichting geeft over het zorgverzekeringaanbod wat door de vakbond aan haar leden wordt aangeboden. CNV Verzekeringen is aanwezig om informatie te geven over levensloop. Er kan eventueel een afspraak worden gemaakt om individuele vragen beantwoord te krijgen.

De bijeenkomsten worden op onderstaande locaties gegeven:

24 januari Van der
Valk Sassenheim

26 januari Van der
Valk Nieuwerkerk aan de IJssel

28 januari Aluminium centrum Houten

30 januari Best Western Arneville Middelburg


01 februari Van der Valk Eindhoven


02 februari Van der Valk Stein-Urmond

06 februari Best Western Haarhuis Arnhem

07 februari De Nieuwe
Buitensociëteit Zwolle

08 februari
Mercure Deventer

13 februari
Mercure Haren

15 februari Van der
Valk Drachten

16 februari Van der
Valk Akersloot

De zalen zijn om 19.30 uur open en de voorlichtingsavonden duren van 20.00 tot 22.00 uur. Met uitzondering van de bijeenkomst in Houten, daar is de vakbond s ochtends aanwezig en wel van 09.30 tot 12.00 uur, en in Deventer. In laatstgenoemde plaats is de zaal een half uur later open en wel om 20.00 uur. De bijeenkomst begint om 20.30 uur en duurt tot 22.30 uur.

De meest recente informatie kunt u vinden op de website van het CNV: www.cnv.nl Binnenkort zal er op deze site ook meer informatie komen over de loonstroken.