Gemeente Schiedam


Bibliotheek Schiedam in januari


* Luchtig literair cabaret
Op vrijdag 13 januari 2006 speelt cabaretier Robbert Jan Proos zijn voorstelling Reddend Zwemmen in Bibliotheek Noord. De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaartjes kosten 6,- en zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek en de Schiedamse boekhandels Post Scriptum en J.S. van Leeuwen BV.


* Anna Enquist
Op zondag 22 januari 2006 is Anna Enquist te gast in de bibliotheek. Zij wordt geïnterviewd door Daan Cartens, verbonden aan het Letterkundig Museum Den Haag.

Kaartjes kosten 10,- en zijn verkrijgbaar bij de bibliotheek en de Schiedamse boekhandels Post Scriptum en J.S. van Leeuwen BV.

Bibliotheek Noord, 14.00 uur.


* Poëzieavond met Open Podium en Jacques Tange Op donderdag 26 januari 2006 organiseert de Schiedamse bibliotheek in samenwerking met SAGE, Stichting Kunstwerkt, Theo Reyman en de Schiedamse boekhandels J.S. van Leeuwen BV, Post Scriptum en Jongens Boeken ter gelegenheid van de Gedichtendag in Bibliotheek Stadserf vanaf 19.00 uur een Poëzieavond met een Open Podium! Ook is er een voordracht van en interview met Jacques Tange, kunstenaar van het jaar 2005 en dragen Schiedamse kunstenaars hun favoriete gedicht voor. De toegang is gratis.

Aanmelden voor het Open Podium kan bij Greet van Norde, bibliotheek: gh.v.norde@schiedam.nl, telefoon (010) 2465724.

Bibliotheek Stadserf, Stadserf 1
Bibliotheek Noord, Bachplein 589