Ingezonden persbericht


GLOEDNIEUWE AFLEVERING VAN "GEWOON JAN SMIT" OP TV!

Aanstaande vrijdag 13 januari zal TROS Televisie om 21.30 uur op TV2 een nieuwe aflevering uitzenden van de succesvolle Soap "Gewoon Jan Smit".

In de fonkelnieuwe aflevering die maar liefst 50 minuten gaat duren is weer veel te zien van het dagelijks leven van Jan Smit. Daarbij komen vanzelfsprekend een aantal hoogtepunten van de laatste tijd uit Jan's drukke bestaan langs.

Zo zien we bijvoorbeeld beelden van Jan tijdens een optreden met Edwin Evers' All Star Live38 Band. Een grensverleggende muzikale ervaring voor Jan.

Voorafgaand aan de voetbal interland Nederland -Duitsland in augustus 2005 had Jan de eer om op de middenstip het Wilhelmus te mogen zingen. Een kijkje backstage bij deze gelegenheid levert spraakmakende beelden op.

De uitreiking van een speciale award bij RTV Oost waar piratenopperhoofd Willie Oosterhuis Jan nog eens in het zonnetje zet levert een fraai muzikale invulling. Het optreden bij de piraten startte met de meeslepende kraker "Als De Nacht Verdwijnt". Maar we zien Jan ook het ontroerende nummer "Laura" zingen.

Sinds 8 jaar staat Jan in december trouw op het grote "Maak een Droom Waar" concert van de stichting Welzijn Gehandicapten Nederland. Ook in 2005 was Jan dus present in Utrecht om voor 14.000 gehandicapten op te treden. Want hoewel hij midden in zijn Duitse kersttour zat, wist Jan tijd vrij te maken om per privé-jet op en neer te vliegen. Diezelfde dag ontving Jan bovendien ook nog een gouden dvd uit handen van stervoetballer Dirk Kuijt. Al met al dus een drukke dag met een gouden randje!

En uiteraard ontbreekt in de soap het dagelijks wel en wee in huize Smit ook nu niet. We zullen zien hoe moeder Gerda Smit de zusjes Jenny en Monique de fijne kneepjes van Volendammer keuken probeert bij te brengen.

Tijdens de Duitse televisieshow "Die Krone Der Volksmusik" die 7 januari uitgezonden is door de ARD, zagen we Jan in een nogal ongebruikelijke rol. Jan deed een medley van bekende operanummers. Zo zagen we Jan nog niet eerder.

Al met al genoeg reden om vrijdag 13 januari om 21.30 uur voor de buis plaats te nemen om maar liefst 50 minuten te genieten met "Gewoon Jan Smit"

TROS TV2 VRIJDAG 13 januari 21.30- 22.20 uur

Volendam Music BV
Postbus 100
1130 AC Volendam
Tel.0299-365451
Fax.0299-365665
E-mail: info@volendammusicbv.nl Intertnet: www.volendammusicbv.nl


---- --