Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

ATILAY USLU, WIM WOELDERS & MARCO BERGSCHNEIDER
NIEUW DIRECTIETEAM CORENDON VLIEGVAKANTIES

Haarlem, januari 2006 - Corendon Vliegvakanties, dé Turkije-specialist, start het nieuwe jaar met een driekoppig directieteam. Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 2000 een aanzienlijke groei doorgemaakt; in zes jaar tijd heeft Corendon zich ontwikkeld tot de op vier na grootste touroperator van Nederland met een eigen luchtvaartmaatschappij, Corendon Airlines. Om het kantoor in Nederland te versterken en topman Atilay Uslu te ontlasten zijn Marco Bergschneider - financieel directeur per 19 december 2005 - en Wim Woelders - directeur voor interne zaken per 1 maart - aangesteld.

Financieel Directeur Marco Bergscheider
Marco Bergschneider (34) is eind december 2005 in dienst getreden als Financieel Directeur. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de administratieve processen, het aansturen van de administratieafdeling en het opzetten van het management informatie systeem. Voor zijn aanstelling bij Corendon was hij werkzaam als Financieel Directeur bij Avontuur.nu.

Directeur interne zaken Wim Woelders
Wim Woelders (43) is adjunct-directeur bij Sudtours. Per 1 maart treedt hij in dienst als directeur bij Corendon en wordt op het kantoor in Haarlem aanspreekpunt en coördinator voor alle medewerkers. "Ik was niet op zoek naar een andere baan, maar wel bezig met mijn toekomst. Deze nieuwe functie en het werken bij een jonge, snelgroeiende en dynamische touroperator zie ik als een uitdaging!" aldus Woelders.

Versterking management
"Het gaat goed met Corendon Vliegvakanties! We zijn de laatste jaren enorm gegroeid en zijn hierdoor genoodzaakt ons bedrijf op management niveau te versterken. Door specialisten op het gebied van financiële en interne zaken aan te nemen heb ik meer tijd om me bezig te houden met de verkoop, de Corendon kantoren in België en Duitsland en het aanboren van nieuwe markten," aldus Atilay Uslu, Directeur en Groot Aandeelhouder Corendon.

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten en hoteliers kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije. In 2005 heeft Corendon haar eigen luchtvaartmaatschappij opgericht: Corendon Airlines. Zie ook www.corendon.nl.