Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 12 januari 2006

Gratis worst van Den Haag FM 92,0

De 100% Haagse zender Den Haag FM 92.0 deelt de aankomende dagen worst en erwtensoep uit bij de nieuwe studio in winkelgebied Haagsche Bluf, in het centrum van de stad. Daarmee wil de zender in de aankomende koude dagen Hagenaars iets warms geven.

Bij het uitdelen van de etenswaren wordt steeds gekeken naar het weerbeeld. Als het 's nachts heeft gevroren, zal er zeker worden uitgedeeld. "Iedereen kan 's middags tussen twaalf en twee uur een warme lunch komen halen", zegt directeur Sedat Bugdaci. "Of je het nou koud hebt op de steiger, tijdens het winkelen of als je toevallig in de buurt bent. Maandag, dinsdag en woensdag staan we in ieder geval op het plein voor onze studio."

Den Haag FM 92.0 is de '100% Haagse' zender die de samenwerking met Haagse organisaties, instellingen en andere media opzoekt. Sinds kort is de studio van het station gevestigd in winkelgebied Haagsche Bluf, van waaruit live programma's worden gemaakt. Deze actie werd spontaan geopperd en met medewerking met een fabrikant van worsten uitgevoerd.

Op Den Haag FM 92,0 zijn de populaire programma's Haagse Ochtendradio, Studio Haagsche Bluf, Zware Kost met de Haagse Promotieprijs-winnaar Gerard van den IJssel, elk uur het landelijke nieuws, dagelijks showbizznieuws en de Haagse sport in het weekend te horen. Den Haag FM 92,0 is net als de kabelkanalen Den Haag FM 95,9 en 106,8, Den Haag TV en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////



Ingezonden persbericht