Ingezonden persbericht


Trend Micro benoemt Anthony O'Mara tot Vice-President Sales and Operations EMEA

Utrecht, 13 januari 2006 - Trend Micro, Inc. (TSE: 4704, Nasdaq: TMIC), leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten, heeft Anthony O'Mara benoemd tot Vice-President Sales en Operations voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). O'Mara werkt al vier jaar bij Trend Micro, tot voor kort als Director Finance and Operations EMEA.

"Het EMEA-gebied speelt een belangrijke rol in de wereldwijde bedrijfsstrategie van Trend Micro en de benoeming van Anthony sluit daar op aan", zegt Mahendra Negi, Chief Financial and Operations Officer van Trend Micro. "Hij beschikt over uitgebreide ervaring die hij opdeed in verschillende functies bij Trend Micro op het gebied van channel, sales en financiën."

Voor O'Mara in dienst trad bij Trend Micro werkte hij bij IT-organisaties als Axent Technologies en Sun Microsystems. O'Mara: "Het is een grote uitdaging om een duidelijk, transparant raamwerk op te zetten waarmee we de synergie tussen onze bedrijfsdoelstellingen en de culturele en kanaalbehoeften in deze regio verbeteren. Samen met zijn partners heeft Trend Micro alle mogelijkheden om te groeien."

# # #

Over Trend Micro
Trend Micro is leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten. Het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, het Europese hoofdkantoor in Marlow, Engeland. De producten worden wereldwijd geleverd door Value-Added Resellers en serviceproviders.