Ingezonden persbericht


Persbericht

13 januari 2006

Tribal Internet Marketing gekwalificeerd als Google Advertising Company

~ belangrijke stap in de ontwikkeling van Tribal s zoekmachine marketingaanbod ~

Tribal Internet Marketing, internationaal internetbedrijf gespecialiseerd in zoekmachine marketing, is uitgeroepen tot gekwalificeerd Google Advertsising Company (GAPC). Deze kwalificatie is een onderdeel van het pan-Europese Google Third Party Programme dat per 1 januari 2006 van start is gegaan en gericht is op het beter ondersteunen van de voornaamste zakelijke Google-partners. Tribal Internet Marketing mag zich met deze kwalificatie presenteren als officiële Qualified Google Advertising Company.

De opzet van het Google-programma is om organisaties die op zoek zijn naar een strategische partner voor internet marketing een betrouwbaar herkenningspunt te bieden. Om het keurmerk te mogen voeren moet voldaan worden aan een aantal criteria op het gebied van onder meer diplomering en worden financiële en budgettaire eisen gesteld. De Internet Marketing (IM) specialisten van Tribal hebben ruime ervaring met Google Adwords, het advertentieprogramma van Google, en hebben inmiddels het vereiste examen met succes afgelegd.

De kwalificatie is wederom een stap richting structurering van de branche voor zoekmachine marketing , aldus Jan Beekwilder, directeur van Tribal Internet Marketing BV. Wij zien deze kwalificatie en onze deelname aan het Google Third Party Programme als een erkenning voor de voortgang die we in de afgelopen jaren geboekt hebben als belangrijke speler binnen onze branche.

(218 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Tribal Internet Marketing
Tribal IM is een internationaal full-service internetbedrijf gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Tribal IM is met Tribal Internet Solutions (IS) onderdeel van Tribal BV en behoort tot de top van gespecialiseerde zoekmachine marketing bureaus in Nederland. Tribal Internet Marketing ondersteunt strategisch diverse gerenommeerde organisaties die zoekmachine marketing al geruime tijd verder hebben geïntegreerd in de (online) marketingmix.

Tribal is opgericht in 1999 en heeft sindsdien een snelle groei doorgemaakt. Inmiddels heeft het bedrijf 40 medewerkers en helpt het een groot aantal klanten waaronder Philips en Océ om hun websites beter vindbaar te maken op het internet, in Nederland en internationaal.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Lilian van Tongerlo bij LEWIS Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: lilianv@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com