Ingezonden persbericht

Website doorzoekt 400.000 occasions

UTRECHT, 20060113 -- Mensen die een tweedehands auto zoeken hoeven niet langer alle individuele autosites te bezoeken in hun zoektocht naar een mooie occasion. Met de vandaag gelanceerde zoekmachine autopakker.nl is het mogelijk om met één zoekactie de zes grootste occasionsites van Nederland te doorzoeken. De resultaten worden op één pagina weergegeven waardoor alle relevante occasions in één oogopslag te zien zijn. Vanuit de zoekresultaten kan de bezoeker direct doorklikken naar uitgebreide informatie over specifieke auto's.


Autopakker.nl speelt in op de toenemende handel in auto's via internet. Steeds meer mensen kopen en verkopen een occasion via internet. Op Marktplaats alleen al wordt jaarlijks voor 1,7 miljard euro aan auto's verhandeld. Het aantal mensen dat een auto via internet koopt groeit elk jaar met tien tot twintig procent.
De site bereikt 90% van alle online occasions in Nederland. Daarmee kunnen gebruikers een aanbod van bijna 400.000 occasions doorzoeken die beschikbaar zijn op autoscout24, autotelegraaf, autotrader en autotrack. Daarnaast worden de autorubrieken op Marktplaats en Speurders doorzocht.




Ingezonden persbericht