Hotel en congrescentrum Papendal Leerbedrijf van het jaar 2006

Papendal

Arnhem, 13 januari 2006

Op woensdag 11 januari 2006 is Hotel en Congrescentrum Papendal gevestigd te Arnhem, uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar 2006 Horeca. De prijsuitreiking vond plaats op de Horeca Manifestatie in de Amsterdam RAI.

De commissie heeft Hotel en Congrescentrum Papendal de titel Leerbedrijf van het Jaar 2006 Horeca onder meer toegekend vanwege de gezonde verhouding tussen de leerling/stagiair en de leermeesters. Ook is er binnen het bedrijf een duidelijke verbinding tussen strategie en uitvoering en dit heeft een menselijk gezicht. Door de sportieve moeder-organisatie NOC NSF geldt binnen het bedrijf het motto vallen, opstaan en weer verder gaan.

Het winnende bedrijf kreeg de bij de titel behorende Spiegel Trofee uitgereikt. Tevens ontving Hotel en Congrescentrum Papendal een bedrag van 250 euro voor de personeelspot.

De zes genomineerde leerbedrijven zijn door de commissie, bestaande uit de sociale partners in de horeca, directieleden van Leerbedrijven van het Jaar en vertegenwoordigers van het Horeca Branche Instituut en het LOB HTV, gekozen uit de leerbedrijven die de adviseurs van het LOB HTV hebben voorgedragen. De directieleden van de zes genomineerde leerbedrijven verzorgden een mondelinge toelichting op hun nominatie. Bij deze laatste beoordeling hanteerde de commissie de criteria: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten. Op basis hiervan is de titel Leerbedrijf van het Jaar 2006 Horeca toegekend.

De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar werd in opdracht van de sociale partners in de horeca georganiseerd door het LOB HTV in samenwerking met het Horeca Branche Instituut en heeft tot doel de waarde te benadrukken die leerbedrijven voor de horeca sector hebben.
-------
Bij dit artikel is een foto beschikbaar, die op te halen is via de beeldbank van ANP. het onderschrift luidt: Een aantal medewerkers van Hotel en Congrescentrum Papendal reageren enthousiast bij het behalen van de prijs.

---