Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AccountView reikt Expert Center Awards uit

Amsterdam, 13 januari 2006 Tijdens de feestelijke uitreiking in restaurant Lute in Ouderkerk aan de Amstel werden op dinsdag 10 januari jongstleden de winnaars van de Expert Center awards 2006 bekend gemaakt. Daarnaast werd een speciale award overhandigd aan de Snelste Groeier en werd voor het eerst de prijs van Implementatiepartner van het Jaar uitgereikt.

Net als de vorige twee jaren, ontvingen Michel van Westing en Ronald Nap van Account Software Consultancy uit Veenendaal ook dit jaar de wisseltrofee van Partner van het Jaar. Vanweg de bijzondere prestatie mogen ze deze award permanent houden. Een verdienstelijke tweede positie werd ingenomen door Henk Spierenburg en Rink Nijenhuis van het Dordtse Consolit, die vorig jaar nog op de vijfde plaats eindigde. Petra de Mol van het Rotterdamse eServiceware nam net als in 2005 de derde positie in. Tijdens de uitreiking gaf ze te kennen dat haar verkoopteam er alles aan zal doen om minimaal één plek te stijgen.

De voor het eerst uitgereikte award van Implementatiepartner van het Jaar werd gewonnen door Consolit, dankzij hun hoge score op klanttevredenheid. Bas Elbers van Databas uit Amsterdam werd maar net verslagen en bereikte de tweede plaats. Marcel Paling en Jeroen Venus van ISM Ridit uit Rotterdam behaalden de derde plek.

Lorentis uit Uden maakte in 2005 een sterke expansie mee en ontving daarvoor de award van Snelste Groeier van 2005. Ronald van Grunsven verwacht dat Lorentis deze lijn in 2006 voort zal zetten.

Over AccountView

Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 18.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op langdurige relaties.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: CBF, Free Record Shop Online, GIBO Groep, Humanitas, KNMI, Koningszuivel, Koninklijk Theater Carré, Mazars, SER, Intratuin, Xenos. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com.